fbpx

Magyarországon tovább nő a bizalom a PRONAR pótkocsik iránt

Írta: - 2024 február 14. -Hirdetés

A Belügyminisztérium nyilvántartási adatai szerint 2023-ban a PRONAR gépcsalád ismét növelte a piaci részesedését, és a második helyet szerezte meg a regisztrált új mezőgazdasági pótkocsik számát tekintve. Ezzel számos, hosszabb ideje a piacon lévő gyártó termékét megelőzte. A PRONAR továbbra is megbízható partner a magyarországi gazdálkodóknál, nemcsak a versenyképes ár, hanem mindenekelőtt a minőség az, ami az utóbbi években a legnépszerűbb pótkocsivá tette Magyarországon. Minden pótkocsi 3 év gyári garanciával kapható, ami biztosíték a minőségre.

Óriási választék áll a gazdák rendelkezésére, 2,5-25,5 tonna terhelhetőségig. A leggyakoribb, már jól bevált típusok rövid szállítási határidővel jelenleg is készletről elérhetők.

A legnépszerűbbek közé tartozik a T680-as 18 tonnás össztömegű, 14 tonna teherbírású kéttengelyes ponyvázható pótkocsi, amelynek rakodófelülete EUROPALLET szállítására is alkalmas. A parabolikus rugózással felszerelt T680-as pótkocsi 3 oldalra billenthető és 40 km/h-s sebességgel vontatható.

Kedvelt típusok továbbá a T672/1, 13 tonnás össztömegű, 10 tonna teherbírású, erősített oldalfalas, alacsony padlóval készített gabonaszállító, a T663/1, 13,2 tonnás össztömegű, 3 oldalra billenthető tandem, és a T023 15 tonnás és T026 18 tonnás össztömegű bálaszállító pótkocsik. Így nem csak egy-, két-, háromtengelyes pótkocsikat kínál a PRONAR, hanem tandem és speciális kialakítású szállítóeszközöket is.

A PRONAR termékek széles palettáján a standard kialakítású pótkocsik mellett speciális letolóhátfalas, szervestrágyaszóró, állatszállító, rönkszállító, alacsonyalvázú, kampós kialakítású és építőipari pótkocsik is megtalálhatók!

A folyamatosan bővülő termékpalettán a legújabb ajánlatok között meg kell említeni a korszerűsített T700M/1 névre keresztelt pótkocsit, ami a PRONAR 700M hátrabillenő teknős kialakítású „monocoque” tandem mezőgazdasági pótkocsi továbbfejlesztetett változata a T700M/1 típusjelölésű, kettő vagy opcióban három oldalra billenthető felépítményű változata. A megengedett össztömeg nagyságrendileg 23 tonna, és így a pótkocsi közel 16 tonna terhet képes szállítani, a felépítmény pedig a magasítókkal 35 m3 maximális raktérfogatú.

Nagygazdaságok számára újdonság a T900XL megnevezésű „tridem” kialakítású pótkocsi, ami a mai napig a PRONAR legterjedelmesebb szerelvénye, amely a 60 m3-es lenyűgöző kapacitásával az egyik leghatékonyabb pótkocsivá teszi.

Aki hosszú távon szeretné hatékonyan és gazdaságosan megoldani a szállítási feladatait, jól dönt, ha a Dorker-nél PRONAR pótkocsit választ 3 ÉV GYÁRI GARANCIÁVAL.

Tekintse meg a PRONAR pótkocsi széles termékpalettáját! >>>