fbpx

Fontos konferencia a talajéletről január elején!

Írta: Szerkesztőség - 2023 december 16.

800 látogatót várnak Közép-Európából és a Kárpát-medencéből: esőszimulátor, talajelemzés, gép- és technológiai bemutatók, 30 előadás 2 nap alatt…

talajélet szántóföld
Illusztráció: Horizont Média/archív, Kohout Zoltán

A Talajmegújító Gazdák Egyesülete 2024. január 10-11-én rendezi VII. Talajélet Konferenciáját és Szakkiállítását Jakabszálláson, melyre idén már 800 látogatót várnak szerte a Kárpát-medencéből, illetve Közép-Európából. A konferencia fő témája a gazdálkodók és gazdaságok túlélési lehetőségeinek áttekintése, elsősorban a redukált talajművelés és a talajélet javítása által.

Az előadók egyrészt a gazdasági életben tevékenykedő hazai és külföldi szakemberek, másrészt gazdasági szervezeteknél dolgozó kutatók, fejlesztők, valamint rangos és innovatív egyetemi kutatók. A két napban több, mint 30 előadást hallgathatnak meg a látogatók, két színpadon.

Az előadások mellett a regeneratív gazdálkodásban használható gépek is kiállításra kerülnek mintegy 1000 m2-en, hazai és Kárpát-medencei gépgyártók és forgalmazók által, illetve a regeneratív gazdálkodáshoz kapcsolódó cégek is kiállítanak.

Ezen kívül mindkét nap látványos bemutatókkal is készülnek a szervezők. Például megtekinthető lesz a nagy népszerűségnek örvendő esőszimulátor, de talajvizsgálatot is végeznek majd élőben. A regeneratív gazdálkodás végtermékeiből pedig kóstoltatás is színesíti a palettát.

Részletes programleírás és jelentkezés a www.tmg.hu/reag oldalon!