fbpx

YOHT: Hamarosan új Agri Star II sorozat indul hódító útjára

Írta: - 2023 november 03. -Hirdetés

A Yokohama Off-Highway Tires (YOHT) elsőként az Agritechnica kiállításon mutatja be az Agri Star II új sorozatát.

A Yokohama Off-Highway Tires (YOHT) már régóta elkötelezte magát a folyamatos innováció mellett. Ugyanakkor a gyártó mindig szívesen egyeztet a mezőgazdaságban dolgozó szakemberekkel, hogy jobban megértse sajátos kihívásaikat és igényeiket – és a visszajelzések alapján a lehető legjobb megoldásokat tudja kidolgozni. A gyakorlatorientált technológiai fejlesztésre helyezett kiemelkedő hangsúly – különösen a nagy méretű, radiál traktorgumiabroncsok területén – nagy figyelmet és népszerűséget eredményezett a gazdálkodók és a vállalkozók körében Európa-szerte.

Ezért a YOHT zászlóshajós márkája, az Alliance név alatt gyártott Agri Star ll gumiabroncs-sorozat a bevezetése óta hamar az európai piac folyamatosan fejlődő sikertörténetévé vált. Idén – kizárólag az Agritechnica kiállításon és vásáron – az Agri Star II legújabb sorozatát fogjuk bemutatni; ha kíváncsi a termékre, látogasson el a YOHT C28 standjához a hannoveri vásár 4C csarnokában. Az Agri Star II gumiabroncs-sorozat bővítése új lehetőségeket nyit meg a gépek szélesebb köre számára, hogy teljes mértékben kiaknázhassák a bennük rejlő lehetőségeket a jobb tapadás, a nagyobb tartósság, a hosszabb élettartam és más, az ügyfelek által nagyra értékelt tulajdonságok révén. A vásár látogatóit szeretettel meghívjuk, hogy vessenek egy pillantást az új Agri Star II sorozatra, és beszélgessenek a YOHT csapatával a helyszínen, hogy még átfogóbb képet kaphassanak az új abroncsok különleges tulajdonságairól és teljesítményparamétereiről.

Megalapozott sikertörténet

Az innovatív abroncsmodell első bevezetése óta az európai országok különböző alkalmazási területein dolgozó gazdálkodók és vállalkozók rendkívül elégedett visszajelzései segítenek egyértelműen meghatározni az Agri Star II sikertörténetének az okait: az egyedülálló Stratified Layer Technology (SLT) technológiát a felhasználók rendszeresen kiemelik a gumiabroncsok kiemelkedő jellemzői közül. Ez az innovatív technológia, valamint a továbbfejlesztett talpfelület nemcsak jobb tapadást biztosít a terepen, hanem az Agri Star II gumiabroncs-sorozat tartósságát is növeli terepen és közúton egyaránt. Ezenkívül a felhasználók nagyon pozitívan számolnak be a gumiabroncs jellegzetes „feketébb a feketénél” megjelenéséről. A gumiabroncs oldalfalának hasonlóan vonzó és szokatlan kialakítása mellett a színösszeállítás is büszkeséget és elégedettséget vált ki a felhasználókból. A YOHT nemzetközi csapata úgy látja, e sikeres gumiabroncs-sorozat bővítése egyértelmű elkötelezettséget jelent a gazdák és vállalkozók hatékony támogatására irányuló stratégia mellett, az élelmiszerek, a megújuló nyersanyagok és a bioenergia előállítása érdekében végzett mindennapi munkájukban. A csapat izgatottan várja az idei Agritechnica kiállítást, valamint a világ minden tájáról érkező látogatókkal folytatott élénk eszmecserét.

Részletek: www.agristar2.com  www.yokohama-oht.com