fbpx

AGRO-ALFA – a bevált márkák és újdonságok összhangja!

Írta: Szerkesztőség - 2014 január 27.

Sikeresen szerepeltek és vívták ki a gazdák őszinte elismerését a 600-as sorozat Massey Ferguson traktorai. Az MF 3600-as traktorok ültetvényben verhetetlenek! Bemutatkoztak az MF 5600-as sorozat 85, 95 és 105 lóerős modelljei, s – közkívánatra – jönnek a 4 hengeres 110, 120 és 130 lóerős modellek is!

A 6600-as sorozat funkcionális dizájnjával egyedi értéket képvisel a 120 és 160 lóerő közti kategóriában.

A 7600-as sorozatban az intelligens technológia kapcsolódik össze a robusztus konstrukcióval a termelékenység növelése céljából.

Az MF 8600-asban testet ölt a kifinomult SCR-technológia és kimagasló motor hatékonyság.

De beszéljünk inkább a Hannoverben bemutatkozott 8700-as sorozatról, mely az intelligens EPM motorvezérlőnek köszönhetően 400 LE-t teljesít és ezzel az MF valaha gyártott legerősebb erőgépe.

 

 

 

 

Fontos hangsúlyozni, hogy az MF finanszírozás nem csak traktorokra, hanem egyéb MF termékekre, így kombájnokra és szögletes nagy bálázókra is igénybe vehető!

Válasszák az MF márkát a betakarításban is!

 

 

 

 

A Vogel&Noot és az Agro-Alfa neve rég összeforr egymással.

Ez a meghatározó kapcsolat 2013-ban ha lehet, még tovább erősödött!

Nagyon nehéz a márkanév gyártmányaiból csak néhányat kiemelni, de mindenképpen a sor elejére kívánkozik a 2013-as év sikerterméke, a VN HolderSystem MasterSpray permetezőgép-család.

A komputerizált permetlé-kijuttatás és keretvezérlés, nem mellékesen a megbízható konstrukció révén a Vogel&Noot márkanév ismertté vált a növényvédelemben is, ezért folytatjuk akciónkat a 2800 és 3600 literes vontatott gépekre a tavaszi szezonban is!

 

 

 

 

A piacon nagy az érdeklődés – különösen az állattenyésztési pályázatok apropóján – a hidraulikusan csukható, nagy teljesítményű VN MasterCut szárzúzók iránt.

Kisebb kitérő és vérfrissítés után biztos pont a vetéstechnikában az áttervezett MasterDrill pneumatikus és ProfiDrill mechanikus vetőgépcsalád.

Az Agro-Alfá-nál profi háttér és több évtizedes tapasztalat áll rendelkezésre a gépek műszaki hátterének biztosításához!

 

 

 

A tavasz gépei a szemenkéntvető gépek.

Itt sikerre számíthatnak a Gaspardo MTE sorozat BB műtrágyatartályos és mikrogranulátumszórós precíziós vetőgépei, de MF finanszírozással hozzáférhetőek a Massey Ferguson 6 és 12 soros vetőgépei a legkülönfélébb változatokban!

 

 

 

 

A tavaszi talajművelési technológiákba kiválóan beilleszthetőek a Güttler ASL Master hengerek, illetve a Güttler Földmester magágykészítők.

Az előrendelési akciónk révén mi megkönnyítjük a hozzájutást ezen termékekhez is!

Teljes technológiai spektrumot nyújtunk az állattenyésztési ágazatban és bérmunkavállalók számára McHale prémium kategóriás bálázóinkkal, bálacsomagolóinkkal, bálázó adaptereinkkel és bálabontónkkal.

A takarmány előállítás másik fontos sarkköve a kaszálás és rendkezelés, ezt a SIP diszkes kaszáival, szársértőivel, rendképzőivel és rendterítőivel kíméletesen, de nagy hatékonysággal lehet megoldani!

 

 

 

 

Az erdészeti ágazat és a fakitermelésben dolgozók részére is tartogatunk meglepetést, hisz megkezdtük a HITTNER erdészeti közelítők forgalmazását.

Ezen gépek már több európai országban is bizonyítottak, kellő munka-, és technológiai tapasztalat áll a gépek háta mögött!

 

 

 

 

A felsorolás nem lehet teljes, de a terjedelem határt szab a közlendőnknek.

Ezért találkozzunk az AGROmashEXPO-n és látogassanak el hozzánk hagyományos tavaszi rendezvényünkre, az AGRO-ALFA NAPOK-ra!

Keressék üzletkötőinket, tekintsék meg aktuális készleteinket telephelyeinken, informálódjanak aktuális akcióinkról folyamatosan frissülő honlapunkon és hírlevelünkből!

Ne feledjék … a Dunántúlon mi igazán otthon vagyunk!

 

Virágh Csaba, gépértékesítési vezető

www.agroalfa.hu ; [email protected]

 

Tel.: 94/513-354; Fax: 94/513-351