fbpx

Megújult lendülettel és elhivatottsággal vág neki a HABI az új évnek

Írta: Szerkesztőség - 2014 január 27.

A nehéz piaci helyzet ellenére is stabil, folyamatosan növekvő kínálatot tudnak prezentálni minden, az MTZ, T-25 és munkagépalkatrész világában érdekelt partner számára.

 

 

 

Tőkeerős, 100%-ban hazai cégként kiemelt gondot fordít rá, hogy minden egyes, a HABI-nál vásárló partner, kiemelt ügyfélként tekinthessen magára.

A megbízható, hosszú távú kapcsolat érdekében a garanciális szolgáltatásainak folyamatos fejlesztésével is ezt a filozófiát kívánja erősíteni.

A cég munkaerő állományának és szaküzleteinek bővítése is ennek szellemében történik.

Minden szaküzletükben a vásárlói igények alapján kialakított árukészlet, és szakértőkből állócsapat várj a a partnereiket.

2013. második félévében újabb két szaküzlettel bővült bolthálózatuk (Szarvas és Hajdúböszörmény).

Így most már a kezdetben helyi kisvállalkozásként indult cég mára tizenhárom telephelyből álló szaküzlethálózattá nőtte ki magát és az idei év egyik fő irányvonalaként is minőségi, fenntartható fejlődést tűzték ki célul a cég vezetői.

 

 

 

 

 

Ha szaktanácsadásra van szüksége vagy csupán szeretné megismerni a HABI Kft. kínálatát és filozófiáját, ne felejtsen el kilátogatni az Agromash EXPO-ra 2014. január 29. és február 01. között, ahol a „G” pavilon 504/D standján szeretettel várják a cég szakemberei Önt és kedves családját.

webaruhaz.habi.hu