fbpx

ANImashEXPO, az új állattenyésztési, állatjóléti és állategészségügyi szakkiállítás

Írta: - 2024 május 27. -Hirdetés

Ezzel a névvel lépett piacra az agrárágazatban tartott szakmai konferenciák, rendezvények és események piacára a HUNGEXPO Zrt. idén januárban.

2024. november 28. és 30. között tárt kapukkal vár minden szakmai érdeklődőt az ANImashEXPO!

A HUNGEXPO vadonatúj eseménye egy olyan hiánypótló kiállítás, amelyre az igényt maga a szakmai közönség fogalmazta meg. A kiállítás azt a nemes célt tűzte ki maga elé, hogy támogassa és segítse az állattenyésztési, állatjóléti és állategészségügyi ágazat kiemelkedő szereplőit, akik egyetlen kiállítási területen tudnak bemutatkozni.

Az ANImashEXPO bejelentését Ganczer Gábor, a HUNGEXPO vezérigazgatója tette meg, amelyet követően azonnal megindultak a pozitív visszajelzések. Az elkötelezettség és lelkesedés oly mértékű, hogy a kiállítói jelentkezések folyamatosan érkeznek azóta is.

Ganczer Gábor
Ganczer Gábor, a HUNGEXPO Zrt. vezérigazgatója az AGROmashEXPO és AgrárgépShow 2024-es megnyitóján

Az új rendezvény a 45 ezer fős szakmai látogatót vonzó AGROmashEXPO sikerén alapul. Az állandóan telt házas esemény évről évre hazánk minden részéről vonzza a szakembereket, hogy részt vegyenek a négynapos eseménysorozaton. Ezt a hagyományt folytatva, az ANImashEXPO az állattenyésztés, állatjólét és állategészségügy területén kíván üzleti lehetőségeket teremteni.

A szakma a rendezvény iránti elkötelezettségét és annak iparági jelentőségét tovább erősítve, a kiállítás 5 kiemelt szakmai partnerrel kötött szoros együttműködést: Állatorvostudományi Egyetem, a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem, a Magyarországi Precíziós Állattartásért Egyesület, a Magyar Államkincstár, valamint a Magyar Állattenyésztők Szövetsége. E partnerek a HUNGEXPO-val közösen 2024. áprilisában egy sajtótájékoztatót tartottak, ahol hivatalosan is kinyilvánították, hogy szakmai tudásukkal és eszközeikkel támogatják az ANImashEXPO kiállítás megrendezését a hazai állattenyésztési ágazat és a kapcsolódó iparágak versenyképességének javítása érdekében. Az eseményen ünnepélyesen aláírt együttműködési dokumentum (Dr. Sótonyi Péter, Dr. Gyuricza Csaba, Dr. Pajor Gábor, Detre Miklós és Zászlós Tibor képviseletében) jelzi elkötelezettségüket, miszerint a szektor szereplői a legkorszerűbb állategészségügyi ismeretekkel, technológiával és piacfejlesztési lehetőségekkel találkozhatnak ezen a fórumon. Aktívan közreműködnek a kiállításhoz kapcsolódó szakmai díjak, illetve a konferenciasorozat magas színvonalú előkészítésében és lebonyolításában.

Ganczer Gábor, a Hungexpo Zrt. vezérigazgatója, Dr. Sótonyi Péter, az Állatorvostudományi Egyetem rektora

Szakmai partnerei között köszöntheti az ANImashEXPO Kovács-Igric Dominikát, a Farmer Starter Kft. tulajdonosa, aki az esemény társszervezője és megbízott szakmai tanácsadója.

Zászlós Tibor, a Magyar Állattenyésztők Szövetségének elnöke és Dr. Gyuricza Csaba, a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem rektora

A rendezvény gazdag és változatos szakmai programokkal vár minden résztvevőt. Partnereivel karöltve számos izgalmas előadás, workshop és panelbeszélgetés kerül megrendezésre, amelyek kiterjednek az iparág legújabb trendjeitől az innovatív technológiákig, valamint az állategészségügy és állatjólét területén elérhető legújabb fejlesztések bemutatásáról szól majd, amelyek új perspektívákat nyithatnak a gazdálkodók és az állatorvosok számára. Az előzetes programterv megtekintéshez látogasson el az ANImashEXPO weboldalra!

Dr. Pajor Gábor, a Magyar Precíziós Állattartásért Egyesület elnöke, Zászlós Tibor, a Magyar Állattenyésztők Szövetségének elnöke, Ganczer Gábor, a Hungexpo Zrt. vezérigazgatója Dr. Gyuricza Csaba, a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem rektora Dr. Sótonyi Péter, az Állatorvostudományi Egyetem rektora Detre Miklós, Magyar Államkincstár elnökhelyettese

Az ANImashEXPO kiállítói jelentkezése folyamatos, és a standok száma korlátozott, így érdemes minél előbb biztosítani a részvételt! Látogasson el weboldalunkra, és regisztráljon kiállítónak kedvezményes áron! Ne hagyja ki ezt az alkalmat, hiszen május 31-ig még kedvezményesen lehet kiállítóként jelentkezni az eseményre!

További információkért és regisztrációért látogasson el weboldalunkra

ANImashEXPO weboldal

MIÉRT ÉRDEMES KIÁLLÍTANI AZ ANImashEXPON?

Az személyes kapcsolatokra épülő találkozások és kapcsolatépítés mindig is kiemelkedő értékesítési eszköz volt. Bár a COVID járvány kitörése és az azokhoz köthető korlátozások jelentősen hatással voltak a kiállításra, mint iparágra. Bár számos digitalizációs törekvés és innovatív megoldás bizonyult eredményesnek, amelyek egy részre a mai napig működik, a szakmai közönség továbbra is a személyes jelenlétet tartja elengedhetetlennek az üzletkötés és a kapcsolati háló építése szempontjából.

Az ANImashEXPO kiváló lehetőséget kínál arra, hogy termékeivel és szolgáltatásaival a leginkább releváns látogatói csoportot célozza meg, akik új kapcsolatok felkutatása és partnerségek kialakítása céljából látogatnak el a kiállításra. Részvételével közvetlen kapcsolatba léphet az agráriparban tevékenykedő cégvezetőkkel, döntéshozókkal, valamint azokkal a személyekkel, akik a döntési folyamatok előkészítésében vesznek részt. Ez egyedülálló lehetőséget biztosít adatbázisának minőségi kapcsolatokkal való bővítésére.

Továbbá a kiállítás nemcsak értékesítési céljainak elérésében segíthet, hanem márkájának jelenlétét is erősítheti, versenyelőnyt biztosítva versenytársaival szemben. Ez az új kiállítás kiváló fórum arra, hogy tovább erősítse pozícióját az agrárszektorban, és mélyebb betekintést nyerjen a legújabb piaci igényekbe, amelyek pozitívan befolyásolhatják üzleti stratégiáját.

NE HABOZZON! JELENTKEZZEN ÖN IS ANIMASH EXPO KIÁLLÍTÓNAK!