fbpx

ARANYGYŰRŰ – Axiál kft.

Írta: - 2015 szeptember 14.

Szeptember 7-én a Szent István Egyetem gödöllői aulájában az egyetem Szenátusának ünnepi ülésével kezdődött el a 2015/2016. tanév. Az eseményen Szabó István, a Pest Megyei Közgyűlés elnöke mondott köszöntőt, a tanévnyitó beszédet pedig dr. Tőzsér János rektortól hallhatták a jelenlévők. A Magyar Agrártudományi Egyetem alapításának 70. évfordulója alkalmából dr. Szendrő Péter rector emeritus tartott jubileumi díszelőadást.

Az ünnepi ülés vendégei között foglalt helyet Vécsey László országgyűlési képviselő, Pecze Dániel, Gödöllő alpolgármestere és dr. Bozsó Zoltán rendőr dandártábornok, a Gödöllői Rendőrkapitányság vezetője.

A tanévnyitó ünnepi ülésen több rangos elismerést osztottak ki az egyetem prominens képviselői. Ezek közül az egyiket az AXIÁL Kft. tulajdonos-ügyvezetője vehette át. Dr. Tőzsér János és dr. Bujáki Gábor, az Egyetemi Kollégiumi Alapítvány kuratóriumi elnöke a Kollégiumért Aranygyűrű kitüntetést adta át Harsányi Zsoltnak, az AXIÁL Kft. tulajdonos-ügyvezetőjének és Nógrádi Zoltánnak, Mórahalom polgármesterének a kollégisták szakmai és szabadidős tevékenységének több éves folyamatos támogatásáért. Nógrádi Zoltán és Harsányi Zsolt is az egyetem és a kollégium korábbi hallgatói voltak.

A Kollégiumért Aranygyűrű díjat nyugodtan nevezhetjük exkluzív kitüntetésnek, hiszen a díj 2006-os alapítása óta mindössze tízet osztottak ki belőle.

Gratulálunk a díjazottaknak!