fbpx

Árverésen a nagy teljesítményű, korszerű mezőgazdasági gépek

Írta: Szerkesztőség - 2019 november 15.

Talán nincs még egy olyan kérdés, amit az ipari berendezések internetes aukcióival foglalkozó Intergavel Kft. munkatársai az utóbbi időben többször kaptak meg, minthogy: „Mikorra várható a következő mezőgazdasági gépárverés?” Nos, a lehetőség most elérkezett, ráadásul nemcsak egy, hanem rögtön két kihagyhatatlannak tűnő aukció képében!

A mezőgazdasági gépek értékesítései évek óta rekordokat döntenek, a bővülés üteme pedig idénre sem lassult: a legfrissebb adatok szerint a piac 2019 első felében 10%-kal bővült az előző esztendő azonos időszakához képest. Ez a tendencia minden olyan gazdát beruházásokra ösztönöz, aki nem akar lépéshátrányba kerülni a vetélytársakhoz képest. Azoknak az elsősorban kis- és közepes gazdaságoknak pedig, akik a fejlesztéseiket főként önerőből oldják meg, a legjobb választás az lehet, ha szétnéznek a szintén dinamikusan növekvő használteszköz-piacon.

Ehhez pedig most elég lehet néhány kattintás is! Két olyan online aukciót ajánlunk ugyanis figyelmükbe, amelyeken kipróbált, de jó állapotú agráripari gépeket és eszközöket szerezhetnek be jutányos áron. Mindkét árverésen olyan nagy teljesítményű, korszerű erő- és munkagépek hosszú sorából válogathatnak, amelyek bármely mezőgazdasági cég fejlődésének megbízható zálogai lehetnek.

A Dalmand Zrt. jóvoltából egyebek mellett traktorok, pótkocsik, vetőgépek, esztergák, permetező, tárcsa, műtrágyaszóró, kultivátor és egyéb gépek kerültek virtuális kalapács alá, november 28-ai zárással. A választékban találunk egy 2007-ben gyártott Dammann ANPA 4027 típusú vontatott permetezőt, a traktorfelhozatalt pedig három gondosan karbantartott CASE gép adja: egy Magnum 310 és két MXM-120 típusú.

Szintén november 28-ig lehet licitálni a Bóly Zrt. csaknem 70 tételére. A listán többek közt teherautók, traktorok, körbálázók, pótkocsik, silózógép, talajmaró, illetve vegyes alkatrészek szerepelnek, amelyek közt jó pár egészen figyelemre méltó darab is akad. Akinek traktorra van szüksége, annak érdemes néhány pillantást vetnie a John Deere 8120 RT (gyártási év: 2003) vagy épp a New Holland TS 112 (2005) adatlapjára. A csúcsminőségű John Deere márkával egy 7450 típusú, tartozékokkal ellátott silózógépnél (2008) is találkozunk, de említést érdemel a 2010-es évjáratú, Cardi gyártmányú állatszállító pótkocsi is.

Az érdeklődők minden további részletet, beleértve a személyes megtekintés lehetőségét, az aukciók alábbi weboldalain találnak:

Dalmand Zrt.: https://intergavel.com/auction_details?auction_id=562
Bóly Zrt.: https://intergavel.com/auction_details?auction_id=563

Az árverésekkel kapcsolatos egyéb információkról pedig a szervező Intergavel Kft. honlapján, illetve a cég egyéb elérhetőségein tájékozódhatnak:

Weboldal: https://intergavel.com/
Telefon: +36-23-200-120
E-mail: [email protected]