Átadásra került a 100. Deutz-Fahr traktor!

A Kálmán Gép Kft. mintegy 1.000 hektáron folytat mezőgazdasági tevékenységet. Ehhez pedig a géppark egy sokoldalú, fordulékony, 193 lóerős Deutz-Fahr Agrotron M650-es erőgéppel bővült.

Átadásra került a 100. Deutz-Fahr traktor!

-Örömmel jöttünk a Kálmán Gép Kft-hez (nyilatkozta Kövesdi László a Dorker Kft. ügyvezető igazgatója), hogy a tulajdonosnak Horváth Attila úrnak átadjuk a Dorker Kft. által értékesített traktort és pótkocsit. A traktor a Deutz-Fahr sikerszériájának az Agrotron családnak az M652-es modellje. 193 lóerős Deutz motorral szerelték. A Deutz motorgyár Európa egyik legkiemelkedőbb gyára kifejlesztette az európai normáknak megfelelően az Euro 4-es motorokat. A továbbiakban ezekkel a motorokkal szereli a Deutz-Fahr is a traktorjait. Az új modellek, az 5-ös széria 100-140 lóerőig, a 6-os széria 140-200 lóerőig lesz jelen a magyar piacon, a megbízható német minőségben és precizitással legyártva.

-Mindig nagy öröm számunkra, hogy közreműködhetünk a tudatos gazda és a gazdaságos, megbízható technológia egymásra találásában (mondta Kincse Norbert a Dorker Kft. értékesítési és finanszírozási vezetője). Különösen nagy öröm számunkra azért, mert a 100. Dorker által értékesített Deutz-Fahr traktor tulajdonosával tudtuk bővíteni a kört. Azt a kört, amit úgy hívunk, hogy Deutz-Fahr család. Ebbe a családba tartozik minden olyan Deutz-Fahr tulajdonos, aki Magyarországon Deutz-Fahr traktorral rendelkezik. Én a magam részéről csak gratulálni tudok a jó választáshoz Horváth úréknak és kívánom, hogy használják a traktort egészséggel és haszonnal.

A gépválasztás természetesen nem volt véletlen. A Kálmán Gép Kft-nél már jól ismerték a márkát és annak megbízhatóságát.

– Már rendelkezünk ilyen típusú kombájnnal, ez volt az egyik szempont. A másik szempont az ár-érték arány, és a harmadik pedig a Dorker Kft. megfelelő szerviz- és alkatrész ellátása, ami erre a döntésre hozott bennünket (nyilatkozta Horváth Attila a Kálmán Gép Kft. ügyvezetője).

A Kálmán Gép Kft-nél szolgálatba állt Deutz-Fahr traktort a cég talajmunkákra és szállítási munkákra egyaránt használja majd. Ennek is köszönhető, hogy az erőgép mellé két Pronar pótkocsit is vásároltak a két márka kizárólagos hazai forgalmazójától, a Dorker Kft-től.

-A Pronar pótkocsik Magyarországon jó ár- érték arányú gépek és univerzális pótkocsik. Ez a típus 12 tonnás gép, amely a terményszállítás mellett raklapszállításra is kiválóan alkalmas (mondta Kövesdi László).

Az új traktor és a Pronar pótkocsi a kis ünnepség után még tett néhány kört a cég telephelyén, majd munkába indultak, hogy bizonyítsák gazdájuknak, hogy a Deutz-Fahr és a Pronar megéri a pénzét!

www.dorker.hu

Deutz-Fahr Dorker technika traktor