Multiva kombinátorok – a magágykészítés mesterei

Optima-T – erős és hatékony kombinátor minden gazdaság számára, ahol fontos a jó és egyenletes magágy. Hosszú és erős felépítésével, 7 tengelyen elhelyezett kapáival az Optima T változatos körülmények között és minden talajon kiváló magágykészítő eszköz. Tágas, eltömődéstől mentes felépítésével akár könnyebb elsődleges talajmegmunkálás után is használható. Erős Multiva TerraFlex kapái a megfelelő kapatávolsággal igen egyenletes magágyat biztosítanak.

ÚJ! TopLine Cross – a nehéz talajok kiváló munkagépe szántás vagy más elsődleges talajmegmunkálás után. A TopLine Cross új szintre emeli a magágykészítés hatékonyságát. Rendkívül merev és erős kerete a 8 kapasorral és olyan felszerelésekkel, mint a középső simító, a legnehezebb talajokon is hatékony egymenetes talajmegmunkálást tesz lehetővé. A Multiva TerraSuper kapákkal és sűrű kapaeloszlással a piac egyik legegyenletesebb magágyát adja.

ÚJ! TopLine Super XL – Többcélú kombinátor minden körülményhez. Közvetlenül a tarlóban, sekély művelési mód esetén és szántott talajhoz is kiváló. Egyedülállóan tágas kialakításával, a 9 kapatengellyel és a magas és erős TerraSuper kapákkal tarlóban is megbízhatóan dolgozik. Fő feladata a magágykészítés bármilyen körülmények között, de akár kalászosok utáni tarlóhántáshoz is kiváló. A TopLine Super a végletekig leegyszerűsíti a talajművelés és vetés folyamatát, de szükség esetén kitűnően alkalmazható intenzívebb talajelmunkálási rendszer részeként is.

Multiva Magyarország Kft.

www.multiva.hu

kombinátor magágykészítő multiva technika