fbpx

Axiál – Ünnepeljenek velünk!

Írta: Szerkesztőség - 2015 december 21.

Az AXIÁL Kft. ismét a legnagyobb kiállítóként képviselteti magát a Hungexpo Budapesti Vásárközpont területén megrendezett eseményen, 2016. január 27. és 30. között.

 

Kínálatukat ismételten a D pavilon teljes, félhektárnyi területén mutatják be a nagyközönségnek, akiket a tőlük már jól megszokott nagyszabású és érdekes kísérő rendezvényekkel kápráztatnak majd el. Az elmúlt évekhez hasonlóan naponta kétszer, az 5LET-Show keretein belül láthatják majd a legújabb gépeket és szolgáltatásokat. Vendégeinket meglepetésekkel és ajándékokkal várjuk. Nem csupán a szórakoztatás és az információ áramoltatása a cél, hiszen ismét lesz állásbörze is, ahol a legfrissebb ajánlatokkal várják a látogatókat, így elősegítve a munkaerőpiacon való elhelyezkedést. A 25.-ik születésnapját ünneplő AXIÁL Kft. idén kimondottan nagy hangsúlyt fektet a fiatal generáció támogatására, a pályakezdők segítésére és tájékoztatására. Standjukon kimondottan erre a célra lesz kiépítve egy szekció, ahol számos kérdésre kaphatnak választ az érdeklődők. A kisgyerekkel érkezők is zavartalanul élvezhetik a kiállítást, hiszen a cég exkluzív, 55 m2-es játszóházzal kedveskedik a fiataloknak, díjmentesen.

Mi történik, ha a játszóházban remekül szórakozó gyermeknek megtetszik az egyik makett traktor, amivel játszott? Vagy éppen az apuka látott olyan munkaruházatot, ami szükséges lesz a tavaszi munkákhoz? A válasz egyszerű: az AXIÁL Kft. kihelyezett shoppal igyekszik majd kielégíteni az ilyen jellegű igényeket. Kínálatukban megtalálhatók lesznek különböző játékok, munkaruhák, felszerelések.

Mindenkit vár az AXIÁL Kft. az AgrárgépShow-n, a Hungexpo D pavilonjában! 25 éve szívvel, lélekkel!