fbpx

Az igényeknek megfelelő John Deere

Írta: Szerkesztőség - 2019 augusztus 14.

A Gépközvetítő Kft. küldetése, hogy a magyar mezőgazdasági termelők az európai uniós tagságunk előnyeit kihasználva, az igényeiknek a leginkább megfelelő John Deere traktorokat és egyéb eszközöket jelentős árelőnnyel vásárolhassák meg, ráadásul akár áfa-mentesen. Mindezt ügyfélközpontú kiszolgálásunkkal, maximálisan Ügyfeleink igényeihez igazodva igyekszünk megvalósítani.

Cégünk elsősorban John Deere mezőgazdasági traktorok és egyéb mezőgazdasági eszközök beszerzésével foglalkozik megbízásos formában, széleskörű külföldi kapcsolatrendszerén keresztül. Beszállítóink árajánlatai közül a legkedvezőbbet választjuk ki Önnek, így biztosítva a legnagyobb pénzügyi megtakarítást. Önnek nem szükséges a készleten lévő gépek felszereltségével kompromisszumot kötnie, állíttassa össze leendő John Deere gépét az Ön egyedi igényei szerint! Így traktorja teljes mértékben azzal a felszereltséggel érkezik, amit valóban használni szeretne, és semmi olyan „felesleges”, a gép vételárát növelő extrát nem fog tartalmazni, amire valójában nincs is szüksége. Igyekszünk felmérni Ügyfeleink igényeit, majd ezt követően a számukra leginkább megfelelő gépet ajánlani. Bemutatjuk az egyes géptípusok előnyeit, hátrányait a lehető legteljesebb módon, hogy Ön végül meghozhassa a legjobb döntést, és hosszú távon elégedett lehessen megvásárolt gépével. Éljen az egyedi konfigurálás előnyeivel!

AKTUÁLIS AKCIÓS KÍNÁLATUNKBÓL:

John Deere 6120M, ÚJ, akciós áron, akár ÁFA mentesen is ELADÓ!

Specifikáció:

Évjárat: 2018

Motor: 4,5 literes, 4 hengeres John Deere PowerTech PSS motor

Teljesítmény: 120 LE

Állapot: Új, gyári garanciával

Műszaki tartalom:

Váltó: 24/24 PowrQuad Plus váltó, 40 km/h

Hátsó, mellső tengely: TLS rugózott mellső híd

Kerekezés, sárvédő: Első kerék: 380/85R24 – Hátsó kerék: 420/85R38

Hidraulika és TLT: TLT: 540/540E/1000 ford/perc – 80 l/min hidraulika szivattyú – 2 pár SCV

Fülke: Légkondicionált Standard fülke – Légrugós Grammer ülés+Rugózott utasülés – Premium rádió csomag

Világítás, Elektromosság:  Alapvilágítás + 4 db munkalámpa elől, +2 db munkalámpa hátul

Vonószerkezet: 4 pozíciós automatazárású pótkocsi vonófej –  Erősített alsó vonórúd

Tartozékok: Légfék (1+2 körös)  60 kg-os mellső súlytartó – 10 db 50 kg/db mellső táskasúly összesen 500 kg

A pontos felszereltségért kérjük érdeklődjön elérhetőségeinken!
 

AKCIÓS ÁR: 22.250.000 Ft+ÁFA helyett 20.950.000 Ft+ÁFA!
 

Kedvező finanszírozási lehetőségek (hitel/lízing), akár 10% önerőtől, 9 pénzintézet kínálatából az Ön számára legkedvezőbb megoldást kiválasztva. Akár ÁFA MENTESEN is (amennyiben Ön- vagy cége ÁFA alany, az ÁFÁ-t átmenetileg sem kell megfinanszíroznia, visszaigényelnie)!  A tájékoztatás nem teljes körű, kérjük érdeklődjön elérhetőségeinken! Amennyiben a fenti gép nem felel elvárásainak, kérje kedvező ajánlatunkat egyedileg az Ön igényei szerint összeállított új John Deere traktorra!

A képek tájékoztató jellegűek.

https://www.gepkozvetito.hu/gep/john-deere-6120m-4/