fbpx

Az Optiber Kft. építőipari szolgáltatásai az agrárium részére

Írta: Szerkesztőség - 2013 november 19.

Tevékenységi köreink:

Acélszerkezetes épületek tervezése, gyártása, kivitelezése:

A legkorszerűbb környezetbarát technológiák felhasználása az építőiparban is nélkülözhetetlen a XXI. században. Az építész és a mérnök útkeresése egy és ugyanazon dolog: élhető környezet megteremtése, legyen az lakóház vagy jelen esetben acélszerkezetes raktár, üzem, gépszín, szerviz épület, terménytároló, szénatároló vagy istálló.

Egy beruházás gazdaságos megvalósulása, már a tervező asztalon eldől. Ezért törekvésünk a kor színvonalának megfelelő, gazdaságosan kivitelezhető épületek megalkotása.

Műszaki ellenőrzés, beruházás bonyolítás

Vállaljuk épületek építésének, bontásának műszaki ellenőrzését és a komplett beruházás lebonyolítását. Az építési műszaki ellenőrzés az építmény megvalósítására irányuló építési szerelési munka teljes folyamatában elősegíti és ellenőrzi a vonatkozó jogszabályok, hatósági előírások, szabványok, szerződések és az építészeti műszaki terv betartását.

Miért az OPTIBER?

– Mert munkáinkat minden esetben versennyel nyerjük el, olyan ár-érték arányt képviselünk, ami megnyerő a jelenlegi rendkívül ár-érzékeny piacon.

– Mert az áraink valóban versenyképesek, ajánlataink teljes körűek, nem a kimaradt műszaki tartalom később pótmunkaként történő beépítésével kívánunk kezdeti jó árszintet elérni,

– Mert az ajánlatadástól a befejezésig törekszünk arra, hogy a tisztelt megrendelővel történő kapcsolattartás stabil, kiegyensúlyozott és gördülékeny legyen,

– Mert az Ügyfél objektív bánásmódban részesül: meglévő ár-adatbázisunk alapján kap ajánlati árat,

– Mert az építési munkákat valóban mérnökök bonyolítják és felügyelik,

– Mert – igény és megbeszélés szerint – akár teljes körű bonyolítást végzünk a tervezéstől a szakhatósági egyeztetéseken keresztül, a használatba vételi engedélyek beszerzéséig – versenyképes áron,

– Mert az általunk elvégzett munkákra valódi garanciát vállalunk,

– Mert mindig megtalálhatóak, elérhetőek vagyunk minden csatornán – személyesen irodánkban, telefonon, e-mailben,

– Mert a kivitelezést korszerű technológiák és eszközök alkalmazásával végezzük,

– Mert kiváló minőségű kivitelezést nyújtunk valóban versenyképes, reális áron.

Partnereink piacképes és jól kidolgozott szolgáltatásokon keresztül igényesen és magas színvonalon megvalósított épületekhez jutnak. A legfontosabb értékeinknek az igényességet és a kiszámíthatóságot tartjuk.

Ügyvezető: Vágvölgyi János

+36-30/2691-922

4466 Tímár Szabadság u 2.

[email protected]

www.optiber.hu