Több mint 30 éves tapasztalattal – Hidroszt’99 Kft

Főépület
Főépület
 
A több mint ötszáz partner részére végzett szolgáltatás többrétű: a 2006-ban, GVOP támogatással egy saját beruházás keretében elkészült európai színvonalú központi javítóműhelyben folyik a tervezés, gyártás, a főegységek szakműhelyi javítása és próbapadi bemérése. Itt történik a komplett teherautó-hidraulika rendszerek, hidraulikus munkahengerek, hidraulika- tömlők és egyedi hidraulikus berendezések, tápegységek gyártása is. A javítási tevékenység szinte minden jelentős gyártó (Poclain, Linde, Rexroth, Danfoss, Parker, Eaton, Vickers, Sauer, Hydromatik, M+S, John Deere, Claas, Rába, FMC, Pixall, Byron, Ploeger, Ropa, Holmer, ZTS, O&K, EO, JCB, Atlas, Wirtgen, UN, Betonmixer) hidrosztatikus és hidraulikus berendezésére kiterjed, melynek keretében eredeti gyári technológia szerint, komplett műszaki dokumentációk, gyári alkatrészek felhasználásával történik a javítás. A kijavított egységek minden esetben próbapadi mérést és beállítást követően kerülnek vissza a megrendelőhöz. A 8 fős szakember gárda jól képzett, az elmúlt években minden jelentős gyártónál szakoktatásokon vett részt, mely képzés jelenleg is folyamatos
Próbapadi diagnosztika
Próbapadi diagnosztika
 
A szolgáltatások másik fontos köre a helyszíni diagnosztika („field-service”), mely hibamegállapítást vagy állapotfelmérést, illetve a legtöbb esetben azonnali javítást jelent. Ez utóbbi képezi a szezonális szolgáltatások (zöldborsó és csemegekukorica betakarítás) gerincét, mely időszakokban 24 órás ügyelet biztosítja a nagy értékű gépek folyamatos üzemét.  Ezen tevékenységekhez hidraulikus diagnosztikai műszerekkel felszerelt gépkocsik állnak rendelkezésre. 
Javítóműhely
Javítóműhely
 
Kiemelt jelentőségű a hidraulikus elemek és hidrosztatikus főegységek raktári forgalmazása is, melynek keretében axiáldugattyús szivattyúk és motorok, fogaskerék-szivattyúk, hidraulikus kormányművek, munkahengerek, orbitmotorok, vezérlőszelepek, hőcserélők és olajhűtők forgalmazása történik. A javítási és szerviz tevékenységhez szükséges pótalkatrészeket, fődarabokat és alapanyagokat egy több mint tíz országra kiterjedő kereskedelmi kapcsolatrendszer, illetve a központi javítóműhelyben kialakított alkatrészraktár biztosítja.
A cég több éves sikeres együttműködés eredményeként 2008. január 1-től a bolgár M+S Hydraulic vállalat kizárólagos magyarországi képviselője, illetve forgalmazója. Az M+S Hydraulic a világ egyik vezető gyártója az alacsonyfordulatú, nagy nyomatékú, un. ORBIT motorok és kormányok, illetve ezek kiegészítő termékeinek vonatkozásában.
Egy közel hat éves, kiváló munkakapcsolat az alapja a Poclain Hydraulics vállalattal meglévő együttműködésnek, E szakmai partnerviszony keretében elsősorban speciális járkerékmotorok javítása, diagnosztizálása, részegységek és alkatrészek forgalmazása történik.
A Hidroszt’99 Kft. alapítóinak több mint harminc éves szakmai tapasztalata, illetve a kiterjedt hazai és külföldi beszállítói háttér a biztosíték a megrendelők igényeinek magas színvonalú kielégítésére, melynek meg-erősítése érdekében a cég tevékenységét ISO 9001:2000 minőségirányítási rendszerben végzi.
hidraulika hidromotor szivattyú technika