fbpx

BAUER RAINSTAR – a sikertörténet

Írta: Szerkesztőség - 2018 július 13.

A csévélődobos öntözőgépek piacán vezető szerepet betöltő BAUER cég már 40 éve áll a gazdálkodók rendelkezésére. A több évtizedes gyakorlati tapasztalatokon alapuló folyamatos fejlesztések új technológiákat eredményeztek, és így létrejöttek a mai BAUER RAINSTAR öntözőgépek. A saját gyártású teljesáramkörű turbinával szerelt gépek megfelelnek a mai kor elvárásainak, amikor a víz és energiatakarékosság elsődleges szempont.  A napelemes energiaellátással működő öntözőkomputer alapfelszereltség. A megszokott robosztus szerkezet kiegészült a legmodernebb öntözésvezérlési rendszerekkel, a már bevált SMS funkción felül a mobil öntözőgépek is bevonhatók a BAUER SmartRain öntözésirányítási rendszerbe.

A több mint 70 modell közül minden területre, minden öntözési célra megtalálható az ideális megoldás, legyen szó akár futballpálya-, faiskolai vagy szántóföldi növények öntözéséről. Minden öntözőgép tűzihorganyzott , és eredeti BAUER PE-csővel szerelt.

A RAINSTAR család legkisebb tagja az „A” széria. Ezek az öntözőgépek éppúgy alkalmasak golf- és lovas pályák öntözésére, mint kisebb szántóföldi parcellákhoz vagy akár kertészetekbe.  40-63 mm PE cső átmérő, 115-170 m hossz.

A RAINSTAR „T” sorozat a legkedvezőbb ár-érték arányt képviseli, egyszerűen kezelhető a forgatható csévélődobba integrált kitámasztólábaknak és az automata szórófejemelésnek köszönhetően. 65-100 mm PE cső átmérő, 220-450 m hossz.

A RAINSTAR öntözőgépek közül a legjobban felszerelt „E” széria hidraulikus kitámasztással és hidraulikus szórórfejkocsi emeléssel rendelkezik. Ennél a típusnál található a legszélesebb méretválaszték is, a PE cső átmérő 90-140 mm, a PE cső hossz 300-700 m közötti.

Az öntözőgépek lehetnek egy- illetve két szórófejjel vagy öntözőkonzollal szereltek. A BAUER AS öntözőkonzolok szerkezeti hossza 26-32-50 m, rendkívül könnyen kezelhetők, egy ember is megoldhatja a mozgatásukat.

Az alapmodellek számtalan opcióval kiegészíthetők, így mindenki megtalálja a számára ideális megoldást. Tapasztalt kollégáink szívesen segítségére lesznek, keressen bennünket!

BAUER HUNGÁRIA KFT
(5000 Szolnok, Tószegi út 2.)

http://www.bauer-at.com/hu
[email protected]
+ 36 56 501-200
+36 30 950-21-00