fbpx

Hazánk legnagyobb szabadföldi kiállítását szervezi a NAK

Írta: Csomor Zsolt - 2018 július 13.

A mezőhegyesi esemény számos kiállítót vonultat fel, és várhatóan több ezer látogatót vonz: előbbiek számára még nyitott a jelentkezés.

Folyamatosan zajlanak az előkészületek az alig három hónap múlva – 2018. szeptember 20-21-én – megrendezendő II. NAK Szántóföldi Napok és AgrárgépShow – Mezőhegyes kiállításra, amik helyszíne a Nemzeti Ménesbirtok és Tangazdaság Zrt. 42 hektáros kiállítási centruma.

A fókuszban ezúttal az évszaknak megfelelő fajta-, mikro-, és demóparcellás bemutatók, a növényvédelmi, valamint a precíziós gazdálkodás különböző területeit ismertető előadások lesznek. A mezőgazdasági gépeknél az őszi munkákhoz kapcsolódó arató-, talajművelő-, és gépkapcsolatok és berendezések vonulnak fel, amelyeket ki is próbálhatnak az érdeklődők.

A belépés és a parkolás díjmentes lesz a látogatók számára, de nem csak e kedvezmény miatt érdemes felkeresni a NAK rendezvényét, hiszen a központi kiállítási elemek mellett idén a kiegészítő szolgáltatásokra is komoly hangsúlyt fektet a NAK.

A szakmai rendezvény célja – a gazdálkodók releváns tájékoztatásán túl – a szakmai kiállítók és a közel 15 ezer potenciális ügyfél személyes egymásra találásának segítése. A rendezvényen létrejövő kapcsolatok a kiállítók saját érdekei mellett az egész agrárium érdekét, fejlődését is szolgálni hivatottak.

Kiállítóként jelentkezni lehet az ország legnagyobb szántóföldi agrárrendezvényére a [email protected] e-mail címen.

(A rendezvény részletes tájékoztatója és a jelentkezési lapja a linkre kattintva érhető el.)

A mezőgazdasági gépeket bemutatni kívánó vállalkozások részvételét a rendezvény stratégiai partnere, a MEGFOSZ koordinálja, jelentkezni itt lehet.

Összeállította:
Csomor Zsolt