Dell” Agro Plus – zöldtömegnövelés a vegetáció elején

A biostimulátorok – többek között – arra hivatottak, hogy a növények természetes életfolyamatainak, támogatásával tompítsák a kedvezőtlen talaj- vagy környezeti hatásokat, megadva az esélyt a terméspotenciál kiaknázásához a kevésbé optimális feltételek mellett is. Ne felejtsük el, hogy a biostimulátorok megválasztása érzékenyebb feladat, mint a növényvédő szereké vagy a hagyományos lombtrágyáké! Összetételük és hatásuk ismeretében csak a megfelelő növényi fenofázisában való kijuttatásuk hozhatja a várt eredményt.

 

A Dell” Agro Plus elsősorban a vegetatív szervek erősebb fejlődésében mutatkozik meg. A nagyobb gyökérzet (kép) intenzívebb tápanyagfelvételt, a nagyobb levéltömeg intenzívebb fotoszintézist, több szerves anyag előállítást biztosít. Mindkét hatás alapja a magasabb terméseredményeknek.

 

Biostimulátor
Biostimulátorok hatása kukoricában

 

Biostimulátor

 

A diagram a bevezetőben említetteket szemlélteti. A Dell” Agro Plus 2 l/ha –os kezelése a gyengébb termőképességű talajokon is kiemelkedő terméseredményt adott.

 

Natural Force® – a minőségre is koncentrálva, a vegetáció második felében

A Natural Force® szemben a Dell” Agro Plusszal a vegetáció második felében tudja a maximumot nyújtani. Hatására a termés mennyisége mellett a beltartalmi mutatók javulását várhatjuk.

A Natural Force® egy rendkívül magas (47%) aminosav-tartalommal rendelkező biostimulátor. Az aminosav tartalom nagy része a kifejezetten értékes, úgynevezett szabad aminosavakból áll, melyek felelősek a minőségi paraméterek (mint pl. a fehérje vagy olajtartalom) javításáért.

Biostimulátor

 

Dell” Agro Plus és Natural Force® együtt – stresszmentesen, maximális fordulaton aratásig

Az elmúlt években a KITE fejlesztői vizsgálatokat végeztek a Dell” Agro Plus és a Natural Force® biostimulátorok felhasználásával egy-egy kultúra különböző fenofázisaiban kijuttatva. A kísérletek igazolták, hogy a két termék alkalmazása a növények élettani folyamatait magas fordulaton tartja, ami terméstöbbletben és a káros környezeti tényezőknek és a kórokozóknak való jobb ellenállásban mutatkozott meg. A két termék használata a kiváló termőképességű talajokon is megmutatkozott.

Biostimulátor

 

A KITE Zrt. különleges ajánlattal él azon partnerei felé, akik élvezni kívánják a biostimulátorok kiemelkedő hatását, mindemellett elkötelezettek a fenntartható gazdálkodás mellett.

 

Dell” Agro Plus és Natural Force® egy csomagban, megfejelve Turbó Kénnel 40 hektárra, extra árelőnnyel!

Keresse így, éljen a szakmai csomag adta egyéb lehetőségekkel is!

Bővebb információért keresse bizalommal területileg illetékes szaktanácsadó kollégáinkat!

Tel: +36-54 480-401

 

Kite