CHH Műszaki KFT bemutatja: Hogyan dolgozunk mi?

Borítókép

Prémium kategóriás gépekkel teljes körű megoldást adunk a magok, valamint egyes ipari anyagok feldolgozása, osztályozása, szállítása, tárolása során. Számunkra vevőink elégedettsége, bizalma olyan érték, melyet meg akarunk tartani. A megszerzett szakmai elismertség arra ösztönöz bennünket, hogy folyamatosan magas minőségű és teljeskörű megoldásokat adjunk. Céljaink elérését szolgálja a vezetői elkötelezettség, munkatársaink értéktudatos csapatmunkája mellett az ISO 9001:2015 tanúsítvány szerinti működés.


Élelmiszeripari nagyvállalat telephely bővítésénél felsőpályás betároló rendszert építettünk.

Tesztelés a laborban:

A CHH Műszaki KFT győri telephelyén anyagvizsgálati tesztlabort működtet, ami a gépekhez szükséges felszereltség és megfelelő specifikáció meghatározását is megkönnyíti. Az ügyfelektől beérkező mintákat a speciális osztályozási cél szerint a következő Cimbria laborgépekkel tudjuk vizsgálni:

  • DELTA 101 síkrostás tisztítógép, JKF mobil filterrel,
  • HEID laborszelelő,
  • HEID labortriőr,
  • HEID labor-fajsúlyszeparátor,
  • SEA Chromex teljes színképes elektronikus osztályozó (színosztályozó),
  • Moduflex töltőcső.

A teszteredmények kiértékelése után az osztályozási feladat megoldásához olyan gépre adunk ajánlatot, mellyel az ügyfél optimálisan és költséghatékonyan éri el célját.

Tervezés:

A tervezői részleg mérnök csapata három alapvető terület kiszolgálásáért felelős: az értékesítésért, a gyártásért és a kivitelezésért. Ahhoz, hogy beruházó partnereink már a döntési fázisban valós képet kapjanak a megépítendő technológiáról, megfelelő szintű elő terveket kapnak tőlünk.

Gyártás:

A győri 1500 m2 csarnokunkban könnyű acélszerkezet-gyártást, forgácsolást, hajlító és csőhengerítő munkákat tudunk elvégezni modern gépeinken. Gyártóbázisunk a nagymértékű gépesítettség előnyeit ötvözi a kézi munkával. Fő profilunk a cégünk által telepített technológiai sorokhoz szükséges acélszerkezetek gyártása. Gyártmányaink egy darabban összeállítva, valamint lapra szerelt kivitelben kerülnek kiszállításra, igény szerint.

Kivitelezés:

Az évtizedes tapasztalattal rendelkező team saját kivitelezésű, illetve alvállalkozók bevonásával végzett munkák hosszú sorát tudja referenciaként felmutatni: az egyszerű laborberendezés beépítésétől a komplett hibridkukorica-feldolgozó üzem létesítéséig. Partnereink között tudhatjuk a kisebb állattartó, növénytermesztő gazdáktól a legismertebb magyar mezőgazdasági és (élelmiszer)ipari cégeken át, a több kontinensen jelenlévő multinacionális cégeket. Referenciáinkról bővebben honlapunkon olvashat.

Üzembe helyezés, tréning:

A részletekre is kiterjedően megtanítjuk a kezelőknek a gépek felépítését, megmutatjuk a beállítások vezérelveit, finomságait. A Cimbria-gépek hosszú élettartamra szóló berendezések, ezért a gyakorlati oktatás részét képezi a szerviz és egyéb tapasztalati információk átadása is.

Szerviz háttér, alkatrész:

Győri telephelyünkön 500 m2 alapterületen, 5 m magasságban beépített raktárunkban minden géphez készleten tartjuk azokat az alkatrészeket, amelyek 20 éves tapasztalatunk szerint szükségesek lehetnek egy esetleges üzemzavar elhárításához. Ezek kopóalkatrészek, illetve a gépek bővítéséhez, átépítéséhez szükséges alkatrészek. Szervizes munkatársaink az országban három további bázison ugrásra készen várják a szakmai kihívásokat.


CHH Műszaki Kft.
A haza Cimbria képviselet.

www.chh.hu

Tartalom közti banner a cikk végére
no