fbpx

Cimbria szállító eszközök

Írta: - 2017 április 05.

Sokféle megoldás- egy kézből

A CHH Műszaki KFT-nek az összetett technológiák megvalósításában évtizedes tapasztalata van. A magfeldolgozás területén minden szállítási, anyagtovábbítási feladatra tudunk megoldást nyújtani. Megtervezzük, beépítjük, szervizeljük a gépeket. Az előnyök és hátrányok átbeszélése mellett a kiválasztáshoz minden segítséget megadunk ügyfeleinknek.

Cimbria a legkülönfélébb kialakítású szállítóeszközöket gyártja mind vízszintes, mind függőleges szállítási irányokra. Nagy figyelmet fordítunk a magkímélő megoldásokra, a gyors és teljes fajtaválthatóságra. Felvonó, rédler, szállítószalag mellett kiemelt jelentőséggel bír a felsőpályás csarnokbetárolás, a vetőmagos „Z” felvonó, és az ATEX előírásokat teljesítő porrobbanás biztos berendezések. Néhány szállítóeszközünk a teljesség igénye nélkül.

Z- típusú serleges felhordó – vízszintes és függőleges szállítási megoldások egy termékben

A Cimbria Z-felvonóról világszerte köztudott, hogy a vetőmagüzemekben a legmegfelelőbb szállító eszköz. Stabil, biztonságos, alacsony az áramigénye, valamint kiváló a teljesítménye.

Vetőmagok és egyéb érzékeny anyagok rendkívül kíméletes, függőleges szállítására használják. A vetőmag szektorban különösképpen a legmegfelelőbb szállítóeszköz. Nagy, vízszintes távolságokat is nagyon jól kezel, ezért alkalmas szállítószalag és normál serleges felhordó kiváltására is. A Cimbria által gyártott Z-típusú serleges felhordónak két típusa van, a szállítandó termény mennyiségétől függően.

A Z felvonó részletes leírása elérhető prospektusunkban!

Szállítószalag – megoldás az ömlesztett száraz anyagok vízszintes szállítására

A Cimbria szállítószalag ideális az ömlesztett száraz anyagok – gabona, pellet és vetőmag- vízszintes szállítására. A szalag teljesen leürül, az energia- felhasználás és a kopás minimális.. Választható kiegészítőkkel szereljük fel pl.: ledobó kocsi, burkoló lemezek, olajálló heveder, több feladási lehetőség. Kiválóan használható felsőpályás csarnokbetöltésre, a maximális tárolókapacitás eléréséhez.

A szállítószalag részletes leírása elérhető prospektusunkban!

Serleges felvonó – ideális megoldás a száraz, ömlesztett anyagok függőleges szállítására

A Cimbria serleges felvonó ideális pl. a gabona függőleges szállítására. Magas kopásállóságú, kültérben és beltérben is egyaránt használható. A serleges felvonókat az igényelt hosszban tudjuk szállítani, választható kiegészítőkkel pl.: különböző serlegek vagy hevederek, porelszívás, robbanó panel, pódium stb. Mezőgazdasági telepeken a legáltalánosabban használt eszköz. A kíméletes szállítási igényhez speciális kivitelű, pl lassú járású konstrukció, műanyag kanalas felszereltségű gépet kínálunk.

A serleges felvonó részletes leírása elérhető prospektusunkban!

Láncos szállító – az ömlesztett száraz anyagok teljesen zárt, pormentes szállítására

A Cimbria láncos szállító (hétköznapi nevén: rédler) ideális a vízszintes és a ferde szállításra olyan anyagok esetén, melyek teljesen zárt pormentes szállítást igényelnek. A hermetikusan zárt rendszer másik előnye, hogy nincs magszóródás.

A Cimbria rédler teljes felületű műanyag padlólemezzel került felszerelésre. Szinte nem kopik, kiválóan és halkan siklik benne a vonóelem. Tolózárakkal felszerelve kiválóan alkalmas csarnokbetöltésre, vagy silóbetöltésre. 10 fokos hajlásszög fölött csak speciális változat alkalmazható. Kedvelt kivitele a garatrédler, mely a talaj síkjába simulva a terményfogadás első technológiai eleme.
Bővebb információért lapozzon bele prospektusunkba, vagy nézze meg a láncos szállító működését bemutató videót.

Moduflex töltőcső – a pormentes anyagtovábbításhoz

Az ömlesztett anyagok be és kitárolása együtt jár annak kockázatával, hogy hulladékot képzünk, por keletkezik. A por súrlódása miatt maga a folyamat robbanásveszélyes is lehet.

A Cimbria Moduflex kiporzás mentes megoldást kínál az ömlesztett anyagok rakodásához. Az iparban minden granulátum és por jellegű termék szállításánál előjön a töltőcső használatának igénye. A vegyipartól az élelmiszeriparon, a malomiparon át a cementgyártásig, vagy éppen a műanyag újrafeldolgozásáig, mindenütt keresik a rendkívüli hőhatásnak, kémiai ellenállásnak, vagy a fokozott kopásnak ellenálló töltőcsöveket.

A Moduflex töltőcső legfontosabb előnyei:

– megbízható, nagy tapasztalattal rendelkező gyártó,

– moduláris felépítés,

– teljesen a vásárló igényeire szabott megoldás a rengeteg kiegészítőnek köszönhetően,

– folyamatos termékfejlesztés,

– könnyű üzemeltetés, gyors szerviz

– igény szerint ATEX minősítéssel

A Moduflex töltőcső működését bemutató videó ITT érhető el! A töltőcső részletes leírása elérhető prospektusunkból!

támogatás és szerviz

Nagy hangsúlyt helyezünk a megfelelő tanácsadásra az ügyfeleink részére, így ki tudják választani a megfelelő megoldást mind műszaki mind pénzügyi szempontból. Vevőink biztosak lehetnek, hogy a termék alaposan tesztelt és dokumentált, továbbá széles választékot tartunk az alap alkatrészekből győri raktárunkban, így gyors és hatékony szervizt tudunk biztosítani.

moduláris felépítés

A moduláris felépítés azt jelenti, hogy azt a megoldást kapja, ami a leginkább megfelel az Ön felhasználási területének. Számos modell és méret áll rendelkezésre szállítóeszközeinkből a szállítandó anyag és az igényelt teljesítmény függvényében. Olyan szintű rugalmasságot nyújt, amely a későbbi módosítások és a karbantartások elvégzésekor csak minimálisan zavarja meg a folyamatos termelést.

Cím: H-9027 Győr, Körtefa u. 4.
Telefon/fax: (+36) 96/ 527-357
Mobil: (+36) 30/9475-440
E-mail: [email protected]