A Cuproxat FW hazai bevezetése 1993-ban új kategóriát teremtett a rézkészítmények piacán.


Amennyiben szeretne ingyenesen és rendszeresen friss szakmai információkat kapni hasonló témakörben, regisztráljon itt!
Hírlevél
Nem akarsz lemaradni a mezőgazdaság cikkeiről? Add meg az e-mail címed, és mi elküldjük neked a legjobb írásokat!
Feliratkozom a hírlevélreA Cuproxat FW hazai bevezetése 1993-ban új kategóriát teremtett a rézkészítmények piacán.
Amennyiben szeretne ingyenesen és rendszeresen friss szakmai információkat kapni hasonló témakörben, regisztráljon itt!
Szőlőperonoszpóra ellen itt az új Zorvec™ Zelavin® Bria!
20 éve számít európainak az eredetileg amerikai származású kukoricabogár, 10 éve pedig hazánkban is kénytelenek vagyunk / lennénk vele együtt élni, hiszen az ország…
A 2014-es mezőgazdasági idény sok szempontból különleges volt.
Szabad gyökök az élő szervezetben folyamatosan keletkeznek, elbontásukra, semlegesítésükre többszintű védelmi mechanizmust hozott létre a természet.
Évezredek óta termesztjük, de a levélen át való tápanyag-utánpótlás még ma is meglepetést okozhat.
Ez a weboldal sütiket használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. A cookie-k információit tárolja a böngészőjében, és olyan funkciókat lát el, mint a felismerés, amikor visszatér a weboldalunkra, és segítjük a csapatunkat abban, hogy megértsék, hogy a weboldal mely részei érdekesek és hasznosak.
A feltétlenül szükséges sütiket mindig engedélyezni kell, hogy elmenthessük a beállításokat a sütik további kezeléséhez.
Amennyiben ez a süti nem kerül engedélyezésre, akkor nem tudjuk elmenteni a kiválasztott beállításokat, ami azt eredményezi, hogy minden egyes látogatás alkalmával ismételten el kell végezni a sütik engedélyezésének műveletét.
This website uses Google Analytics to collect anonymous information such as the number of visitors to the site, and the most popular pages.
Keeping this cookie enabled helps us to improve our website.
A feltétlenül szükséges sütiket mindenkor engedélyezni kell, hogy elmenthessük a beállításokat a sütik további kezeléséhez.