fbpx

Delta Force – nagy sebességű permetezésre tervezve

Írta: - 2018 március 31.

Az új HARDI keret-kialakítás kifejezetten a nagy munkasebességű, nagy teljesítményű növényvédelemre kifejlesztve.

Ultrakönnyű kivitel

Kimagasló minőségű Domex svédacél-alapanyagokat használva az optimális tömeg és szilárdság megválasztásával egy olyan szórókeret jött létre, amelyet teljesítménye mellett kis karbantartási igény és könnyű beállíthatóság jellemez.

Munkaszélességek

A DELTA FORCE család 24-36 m között kínál kereteket, amelyek 2 vagy 3 részben csukva is elérhetőek, ráadásul a keretek félig csukott állapotban, kisebb munkaszélességgel is használhatóak.

Kényelmesen a közúton

Az egyedi szórókeret-kialakításnak köszönhetően az összecsukott keret szántóföldi munkaszélességektől függetlenül mindig megtartja a 255 cm maximális vonulási szélességet.

A DynamicCenter keretfüggesztés

Egy rendkívül fejlett, mégis egyszerű felépítésű, központi függesztés csillapítja a keret mozgásait. Az ingás felfüggesztésminimálisra csökkenti a szórókeret mozgását, míg az alacsony tömegközéppont tökéletes egyensúlyt biztosít.

A DynamicCenter öt különböző keretcsillapítási beállítással teszi lehetővé a központi függesztőtag jellemzőinek módosítását, a kezelő tehát könnyen megtalálhatja a terepnek és vezetési stílusának leginkább megfelelő beállítást, így az eszköz egyenetlen sík és dombos/lejtős terepen egyaránt kiváló teljesítményt nyújt.

AutoTerrain aktív ultrahangos keretszabályozás

Az új szabályozási rendszer alapfelszereltségben a keretre erősítve három ultrahangos érzékelőt, a keret központi részén pedig több szögérzékelőt (giroszkópot) tartalmaz, amely oldalankénti független, precíz keretszabályozást biztosít.

Az új generációs szórókeret család elérhető a HARDINavigator, Commander és ALPHA evo permetezőgépeken.

http://www.hardi-international.com/hu