fbpx

Permetezőtől magágykészítőig: az Agroázis mindenre gondol

Írta: - 2023 január 24. -Hirdetés

Rendkívül széles választékkal állunk a gazdák tavaszi szezonja elébe. Íme, ízelítő a választékból!

Az Agroázis termékpalettájából kiemelkedik a Hardi permetezők kínálata. A Ranger 2500/18 gépeket mechanikus nyomkövetéssel, 5 szakaszos, 18 m-es hidraulikus nyitású és emelésű kerettel, sebességarányos elektronikával szerelték. A Navigátor gépek 3-4 ezer literes kivitelben 21 m-től érhetőek el DeltaForce kerettel, DynamyFluid4 folyadékrendszerrel, SmartCom és IsoBus elektronikával. Felszereltségtől függően a gépek szállíthatóak IntelliTrack nyomkövető rendszerrel, az AutoTerrain ultrahangos keretmagasság szabályozóval, de akár ANC, fúvókánkénti szakaszolással. A Commander családnál választható a Twin Force technológia is. Ez az irányítható és változtatható mennyiségű levegőáram által szertakarékos, hatékonyabb védekezés mellett az elsodródás veszélyének csökkenésével hosszabb napi munkát tesz lehetővé.

Hardi permetezők

A Moro Aratri Spider lazítók három hasmagassággal készülnek, 71 cm az „S”, 78 cm az „M”, 92 cm, a „G” és „X” sorozat. Kiviteltől függően 5-7-9-11 késesek közül választhatunk, így a kínálatban a talaj- és terepviszonyok függvényében 70-550 LE közötti erőgéphez tudjuk megtalálni az ideális megoldást. A lazításnak egyre nagyobb szerepe van a talajnedvesség megőrzésében, emellett eredményesen használható a vetéseket megelőző talaj-előkészítésben, csökkentve a gépi műveletek költségeit.

Moro Aratri Spider lazítók

A MoroAratri széles választékot biztosít ekékből 50-600 LE-ig minden talaj- és traktortípushoz, akár egyfejes rigol ekétől a 9 fejes mélyszántóig.

A MaterMacc kínálatból MS8130 precíziós szemenkénti vetőgép teleszkópos gerendelye hidraulikusan állítható szállítási helyzetből munka pozícióba. A soronkénti magtartálytérfogat 50 l, a magágyat két tárcsás barázdanyitó csoroszlya végzi. Műtrágya- és mikrogranulátum-egységgel is felszerelhető a gép A MaterMacc vetőgép tárcsacserével alkalmas minden szemenként szokásos vetőmag kijuttatására, többek között a kukorica, napraforgó, repce és cirok vetéséhez. Az EVO sorozatot 12 km/h munkasebességre tervezték.

MaterMacc Unica PVI sorközkultivátorok

Az MSO és MSO DUO kivitel kifejezetten apró magvak vetésére alkalmas soros vagy iker kialakítással, szántóföldi vagy ágyas kultúrában.

A MaterMacc Unica PVI sorközkultivátorok 6 soros változattól, 1000 literes, rozsdamentes műtrágyatartállyal vagy 800 l-es folyékonyműtrágya-tartállyal is rendelhetőek. Igény esetén ISOBUS-os kameravezérlésű, sorkövetésre alkalmas hárompontfüggesztőt is szállítunk, akár már meglévő kultivátorhoz is.

A lengyel Jar-Met permetező kínálatból 600-1200 l-es függesztett, 12-18 m-es keretszélességgel, 2000-4000 l-es vontatott, 15-24 m-es keretszélességgel kaphatóak kézi vagy hidraulikus nyitással, több opcióval. A vezérlésben elérhető a kézi szakaszkapcsolás elektromos főkapcsolóval, nyomásállítással. Az összeállítások között megtalálható a sebességarányos elektronika is.

A függesztett 2 tárcsás műtrágyaszórók 600 l-es ültetvényes kiviteltől az 1000-1500 l-es, akár ISOBUS vezérlésű, precíziós kijuttatásra is alkalmas kivitelben állnak rendelkezésre 36 m-es munkaszélességig, különböző árkategóriában. Nagyobb vagy dombos területekre, vontatott változatokat is tudunk szállítani.

Gyepek karbantartásához, mechanikus, vagy hidraulikus csukású, 4-8 m-es láncos rétboronát, tisztító kaszát, nagy átmérőjű hengert forgalmazunk.

Talajcserepesedés megszüntetéshez, mechanikai gyomirtáshoz fogas, küllős kapa és gyomfésű áll a partnerek rendelkezésére.

A Namyslo szántóföldi kultivátor kínálatából kiemelkedik a Marracell gépcsalád, amely 3 m-től 8 m-es munkaszélességig készül, 3 sor rugóztatott kapával és elmunkáló tárcsasorral és talajlezárást biztosító hengerrel szerelve.

Namyslo szántóföldi kultivátor

Mindegyik Namyslo rövidtárcsa tárcsatagonkénti rugózással és kezelésmentes csapágyazással készül. A kínálat szélességét mutatja, hogy 65-280 LE-ig 6 sorozatból választhatjuk ki a számunkra legmegfelelőbbet.

A Tiger gyűrűs henger gépcsalád 4,5-12 m közötti munkaszélességben készül hidraulikus csukással, vontatott futóművel, több fajta profilú gyűrűkkel, a mellső hidraulikus állítású simítóegységgel.

A magágykészítők kínálatában a Sharp kombinátorok 3-9 m között, a Milan nehéz függesztett magágykészítő kompaktorok 3-6 m munkaszélességben készülnek.

Agroázis Mon KFT.
www. agroazis.hu
[email protected]
+36 30 406 3347