Díjazták a Bonduelle törekvéseit

Írta: Csomor Zsolt - 2020 február 12.

A Bonduelle törekvéseit CSR Hungary Díjjal jutalmazták. A jövőben a díj védjegyeinek használatával is hozzáárulhat a fenntartható és felelős üzleti kultúra terjesztéséhez, mely évek óta fontos szerepet tölt be a vállalat életében: a fő fókuszt a környezettudatos élelmiszer-fogyasztásra való figyelemfelkeltés, valamint az élelmiszerhulladék-csökkentése való törekvés kapja.

 
Forrás: CSR Hungary

A Bonduelle célja, hogy világreferenciává váljon a növényi táplálkozás területén: bátorítja a fogyasztókat az egészséges, fenntartható, zöldségekben gazdag táplálkozásra, emellett garantálja az élelmiszerbiztonságot és a nyomon követhetőséget. A vállalat menedzsmentpolitikája vallja, hogy a felelős és fenntartható üzletvezetésnek helyben kell példát mutatnia, így elsősorban lokális kezdeményezésekkel szeretné biztosítani a cég és a környezet fenntartható jövőjét.

A CSR Hungary díjat elnyerő nagykőrösi „Kapcsolat a várossal” projekt egy olyan közösségi összefogás megteremtéséért küzd, amely növelheti a munkaerő termelékenységét, megbecsülését, bizalmát és elkötelezettségét a Bonduelle felé. A legfontosabb célkitűzések közé tartozik, hogy az alkalmazottak büszkék legyenek munkaadójukra, aki példát mutat, szemléletet formál az egészséges életvitel, valamint a család, illetve családi összefogás területén. Ez többek között az egészségnapok szervezésében, iskolák és óvodák támogatásában, üzemlátogatások szervezésében, konzervadományok kiosztásában, táboroztatások, illetve színvonalas rajzversenyek szervezésében nyilvánul meg.

A CSR Hungary Díj célja azon gazdasági társaságok elismerése, amelyek kezdeményezéseikkel érdemi pozitív hatást gyakorolnak az üzleti folyamatokra, a társadalomra és a környezetre, új irányt szabva az üzleti élet számára is.