Erősít a Syngenta

Írta: Szerkesztőség - 2016 december 12.

2015 nyarán a bázeli székhelyű Syngenta Budapesten megnyitotta pénzügyi központját. A vállalat, amely vezető szerepet tölt be a növényvédő szerek és vetőmagok piacán, hasonló szolgáltató központokat üzemeltet az uruguay-i Montevideóban és az indiai Punében. A Syngenta új szakemberek felvételével tovább szeretné bővíteni regionális pénzügyi központját fővárosunkban.

 

Syngenta

Immár 12 különböző országból összesen 74 magasan képzett szakember dolgozik a budapesti központban, további 41 alkalmazott felvétele jelenleg is folyik.

A bővítés megerősíti a Syngenta jelenlétét és tevékenységi körének szélesítését Magyarországon. Már meglévő kollégáink üzleti tervezési és elemzési pozíciókban dolgoznak, melyeket további feladatokkal egészítünk ki, mint pénzügyi riportok készítése, könyvelés, folyamatszabályozás, adó és beszámoló készítés. Célunk, hogy minőségi pénzügyi szolgáltatásokat nyújtó központot hozzunk létre – mondta Jean-Pierre Chevrolet, a regionális pénzügyi központ ügyvezető igazgatója.

A hazánkban dolgozó szakemberek az európai, afrikai és közép-keleti üzleti tevékenységet támogatják, illetve a cég számára stratégiai fontosságú regionális tervezési és elemzési tevékenységeket fogják össze, ezzel segítve a vállalat piaci működését.