Fokozatmentes váltó, fokozott hatékonyság

VRT (variable ratio transmission) fokozatmentes váltó

Nem szabad már megelégedni a legjobb fogyasztással, amit – legyünk őszinték – elvileg 540 ECO TLT fordulattal szerelt traktorok képesek biztosítani. A munka gyorsasága, hatékonysága az, ami igazán jelentős előnyökhöz juttatja a gazdát. Mivel a fokozatmentes váltónál nincs a gép kezelőjére kényszerítve egy állandó haladási sebesség, ezért mindig az elérhető maximumot célozhatjuk meg vele. Így a területteljesítményünk jelentősen növekedhet, ami szintén a legoptimálisabb üzemanyag-fogyasztást és a leghatékonyabb munkavégzést szolgálja.

Komfort

Előre, hátra, elindul, megáll, hátra, megáll, elindul, előre…

Fokozzuk a komfortot és a menetstabilitást

A rugóztatott első kerekek miatt nagyobb biztonság, komfortosabb közlekedés és munka jöhet létre. A DTC-rendszer (a differenciálmű nyomatékának szabályzása) elektronikus kuplungja kiszűri az oldalanként eltérő kerékcsúszást, aminek következtében a differenciálművet képes részlegesen a kerékcsúszás függvényében zárni. Alapfelszereltségben természetes a jól bevált, egyenes elsőhidas, 100%-os differenciálzárral rendelkezik a traktor.

Létezik az elég hidraulikus teljesítmény

Összegezve a fentebbi újításokat, a Lamborghini magasra tette a mércét minden tekintetben: komfort, használhatóság, hatékonyság, üzemanyag takarékosság.

Az AgrárgépShow 2019 kiállításon megtekinthető lesz ez a gép is.

6000 Kecskemét, Belsőnyír 150.

+36-76/484-378; info@auditker.hu

agrár AgrárgépShow Lamborghini mezőgazdaság technika teljesítmény traktorok