fbpx

Folytatódnak a mezőgazdasági árverések!

Írta: Szerkesztőség - 2020 február 27.

Olvasóink a közelmúltban már értesülhettek arról a nagyszabású, élőben zajló mezőgazdasági gépárverésről, amelyet az Intergavel Kft. szervezett a Somogy megyei Kéthelyen. Az esemény azóta lezajlott, méghozzá mind az eladó, mind a vevők szempontjából hatalmas sikerrel: a felkínált 70 tételből 64 új gazdára talált! Bánkódni annak sincs oka, aki lemaradt, ugyanis a mezőgazdasági aukciók hazai specialistája továbbra is nagy figyelmet fordít az agráriumra. Most épp a weboldalukra várják az érdeklődőket, egy hasonlóan bő választék mellett zajló online licitre!

„Hatalmas pezsgést tapasztalunk a magyar mezőgazdaságban, rengetegen bővítenek, cserélik le a berendezéseiket. Igyekszünk mi is lépést tartani ezzel a fejlődéssel, ezért a most futó online aukciónk mellett a jövőben is számos árverést szeretnénk szervezni ezen a területen, akár élőben, akár az interneten” – fejtette ki Kocsis Csaba, az Intergavel Kft. ügyvezetője.

Kétségtelen tény, hogy a hazai agrárszektor dinamikus ütemben növekszik, ez azonban azt is jelenti, hogy a szereplők közti verseny egyre élesedik. Ebben a helyzetben jókora előnyre tehetnek szert azok, akik a lehető legjobb ár-érték arányban tudnak beszerezni olyan eszközöket, amelyek garantálni tudják a termelékenység fokozását. Márpedig, ahogy azt az Intergavel árverései iránti érdeklődés is mutatja, egyre többen ismerik fel, hogy ennek a legátláthatóbb, leghatékonyabb módszere az aukció lehet – ráadásul nemcsak a vásárlók, hanem a korábbi tulajdonosok számára is.

A cég honlapján jelenleg az egyik Baranya megyei gazdaság által árverésre bocsátott csaknem 70 tételre licitálhatnak az érdeklődők. A használt eszközök jutányos áruknak köszönhetően ideális megoldást nyújthatnak bárkinek, aki fejleszteni akarja gépparkját. De térjünk is rá a választékra!

Ha létezne olyan cím, hogy a „magyar gazdák kedvenc márkája”, akkor azt nagy valószínűséggel a John Deere érdemelné ki. Jó hír, hogy a mostani internetes aukció három esélyt is kínál arra, hogy a hazai vállalkozások a legendás amerikai gyártó nagy teljesítményű gépeivel bővítsék állományukat – ugyanis ennyi 9880 STS típusú kombájn kerül virtuális kalapács alá.

Ez persze csak három tétel a hosszú listáról, amelyet ezenkívül többek közt Case 7120 és 7140 traktorok, Krone Big Pack 1290 bálázó, továbbá vetőgépek, teleszkópos homlokrakodó, tárcsa és gumigyűrűs henger, permetező, műtrágyaszóró, talajművelő és pótkocsik fémjeleznek.

A pontos tétellistáért és a további tudnivalókért keresse fel az aukció honlapját: Kattintson Ide!

Az árverés 2020. március 12-én zárul.

A gépeket személyesen is meg lehet tekinteni március 11-én 9 és 14 óra között, Baranya megyében. Ennek részletei szintén a weboldalon találhatók.

További információ:

Telefon: +36 23 200-120; +36 30 695-0566
E-mail: [email protected]
Weboldal: www.intergavel.com