fbpx

GAMBETTI-BARGAM ELIOS, FOX és COMPACT permetezőgépek hidraulikus szórókerettel

Írta: Szerkesztőség - 2011 július 08.

Az INTERAT Zrt. által forgalmazott GAMBETTI-BARGAM permetezőgépek között széles választékban található meg a vontatott, hidraulikus működtetésű szórókeretes szántóföldi permetezőgépek.

A GAMBETTI-BARGAM permetezőgépgyár – mely Európa egyik legnagyobb és legismertebb növényvédő gépgyártója – az elmúlt években teljesen megújította nagy ­teljesítményű vontatott permetezőgép kínálatát.

Az ELIOS típusú permetezőgépek tartálytérfogata 2200 vagy 2700 liter. A permetezőgépek megvásárolhatók 16-21 m-es hidraulikus nyitású, oldalt záródó BDL, vagy BDL AIR típusú szórókeretekkel, az utóbbiakra légzsákos szórókeret kiegészítés utólagosan is felszerelhető.

A FOX típusú permetezőgépek 2700 vagy 3200 literes tartál­lyal rendelhetők. Választható szórókeretek: BDL 16-28 m és BDL AIR 16-24 m munkaszélességű, légzsá­kos szórókeretek.

A COMPACT permetezőgépek választhatók 3200, 4200 és 5200 literes tartályokkal. A permetezőgépre felszerelhetők a BDL 18-28 méteres szórókeretek, az igen erős és nehéz BDL SUPER 2036 mes szórókeretek, valamint a BDLA SUPER 2028 mes légzsákos keretek.

Valamennyi szórókeret oldalt záródó, hidraulikus működtetésű szórókeret. A BDL típusú szórókereteknél minden szárny egyszerre, vagy külön is nyitható, a BDL AIR, BDL SUPER és BDLA SUPER kereteknél minden szárny külön nyílik. A szórókeretek hidraulikausan billenthetők. Működtetésük vezérelhető a traktor hidraulika karokról, vagy elektrohidraulikus távvezérléssel.

A szórókeretek kiegészíthetők egy speciális légrugó rendszerrel is, melynek erőssége állítható. A függőleges irányú szórókeret rugózás megnöveli a szórókeret élettartamát és a lengések további csillapításával javítja a szórásegyenletességet. Minden vontatott per­metezőgép alapfelszereltsége a nagyméretű tisztavíz átmosató tartály, a kézmosó víztartály, az állítható nyomtávolság.

A permetezőgépek rendelhetők merev vonórúddal, nyomkövető vonószerkezettel, vagy multifunkcionális vonóberendezéssel.

A BARGAM permetezőgépek a legjobb minőségű részegységekkel vannak szerelve, említést érdemelnek az ARAG permetezőgép szerelvények, elektromos szakaszolók, vegyszerbekeverők, az ANNOVI REVERBERI membránszivat­tyúk, valamint az ARAG és MÜLLER permetezőgép szabályzó komputerek és sorvezetők.

A 16 évvel ezelőtt eladott GAMBETTI-BARGAM permetezőgépek a mai napig is kifogástalanul üzemelnek, az érdeklődőknek rengeteg referenciahelyet tudunk adni.

Az INTERAT Zrt. magasan képzett szakemberei, szervizszolgálata és nagy raktárkészlete a felhasználók részére növeli az üzemeltetés biztonságát.

INTERAT Zrt.
2060 Bicske
www.interatzrt.hu
[email protected]