fbpx

Profi eszközök és tanácsadás nemcsak újrakezdőknek – FARMZONA.hu

Írta: - 2021 november 26. -Hirdetés

Az utóbbi időben érezhető globális inflációs nyomás először csak a boltok polcaira, de mára már a termelőipiacok pultjaira is begyűrűzött. Sőt, kiegészült az üzemanyagárak okozta, lokálisan jelentkező szállítási- és termelésiköltség-növekedéssel. Bár a hatósági üzemanyagár-plafon bevezetése a további pénzromlást remélhetőleg majd mérsékelni tudja, de mire az üzletek polcain is rendeződni tud a helyzet, addig még biztosan sok időnek kell eltelnie. Már ha egyáltalán visszarendeződik valaha a konszolidált árszínvonal…

Vissza a városból a gazdálkodáshoz!

Az elmúlt években már-már mozgalomszerű jelenségként figyelhető meg, hogy a multinacionális, nyüzsgő és egyben stresszes városi életmódra egyre többen a vidékre, falura való költözéssel válaszolnak, és kis-, háztáji gazdaságokkal találják meg számításukat. A vidéken újrakezdők mellé a vidéki újrakezdők is felsorakoznak, amikor a háztáji és kisgazdasági bővülésről beszélünk. Ennek a folyamatnak a legfőbb mozgatórugója többek között az ily módon elérhető legmagasabb szintű élelmiszerbiztonság, a magas minőségű, ízes termékek elérhetősége, a lokálisan előállított élelmiszereknek a környezeti fenntarthatóságra gyakorolt kedvező hatása, és persze nem utolsó sorban a pandémia miatt otthonukba „kényszerült” emberek hasznos időtöltésének igénye.

zöldségek

Fontos megemlíteni azt a lelki tényezőt is, ami a kiváló minőségű élelmiszer előállításával végül igazi büszkeséget és örömet jelent a megtermelőjének. Egy helyütt Gogol is ezt írja: „Évszázados tapasztalatok bizonyítják, hogy a földműveléssel foglalkozó emberek erkölcsösebbek, tisztábbak, nemesebbek, fennköltebb lelkűek”. Az élelmiszer-előállításban dolgozók nagytöbbsége valóban ilyen lelkülettel tekint erre az életmódra, joggal, hiszen az örömök mellett sok lemondással és kényelmetlenséggel jár a termelői lét.

A kényelem a piciknek is jár 0-24-ben!

A mostani gazdasági helyzet minden termelőt, a kicsitől a nagyig, valódi kihívás elé állít. Az emelkedő költségekre, a hatékonyság és a termelékenység növelésére való fokozott törekvés lehet az igazi válasz a megfelelő termelési színvonal és jövedelemszint eléréséhez. Ennek alappillérei a munkafolyamatok egyszerűsítése, gyorsítása és az élőmunka minél hatékonyabb felhasználása. Az esetek nagy többségében ennek a folyamatnak elengedhetetlen része a korszerű, gazdaságos, olcsón üzemeltethető termelőeszközök beállítása a termelési folyamatba.

Mi, a FARMZONA-nál az idei évtől azt a nemes célt tűztük ki magunk elé, hogy ezentúl a háztáji és kisgazdaságokat is megpróbáljuk hatékony, kisüzemi körülmények között is jól használható, innovatív berendezésekkel és eszközökkel ellátni. Azokat a jól bevált berendezéseket, amik a nagyüzemi termelést már eddig is eredményesen segítették, most újragondolva elérhetővé tesszük a háztáji gazdaságoknak is. Úgy gondoljuk, hogy a kényelem a piciknek is jár.

tanyasi csirke

És mit kínálunk még? Nyitvatartási időben elérhető telefonos konzultációt, olyan agrármérnök szaktanácsadókkal, akik valóban jártasak az állattenyésztésben és a kapcsolódó technológiai fejlesztésekben is. Nálunk a legnagyobb kényelemmel válogathat termékeink széles kínálatában a nap bármely időszakában, 0-24 webáruházunk mindig az Ön rendelkezésére áll. Csomagjainkat expressz sebességgel kézbesítjük, így azokat a megrendelés után akár már másnap kézhez is veheti!

Esetleg nem érti, nem tudja, vagy csak nem találja? Úgy érzi, hogy elakadt? Ne feledje, a farmzona.hu a gazdálkodók legjobb barátja! Keressen minket bizalommal!

FARMZONA.hu – Minden, ami villanypásztor, az állattartók webáruháza.

farmzona.hu