fbpx

Gépek, amelyeket a kisgazdák igényeire szabtak

Írta: Szerkesztőség - 2018 augusztus 23.

A veszprémi Royal-Kert Kft. mára már jól ismert szereplője a hazai mezőgazdasági és kommunálisgép-piacnak. A vállalat a ZOOMLION traktorok, a GardenGo munkaeszközök, a Negri BIO ágaprítók és a BICCHI pótkocsik importőre, márkakereskedése és szervize is.

2013-ban a cég egy olyan traktorkínálatot alakított ki, amely már a „kisüzemi” felhasználói körnek s egy optimális segítség. A munka nagyságától és jellegétől függően számukra megfelelő lehet a 25-50 lóerő teljesítményű, egyik legjobb ár-érték arányú erőgép.

Mára bebizonyosodott, hogy erre a célra egy nagyszerű választás a ZOOMLION traktor, melyből már több, mint 200 db teljesít jó szolgálatot kommunális és mezőgazdasági területen.

A Royal-Kert Kft. traktoraihoz nagy választékban kínál különböző GardenGo adaptereket, melyeket több méretben forgalmaz.

Ezek közül legnépszerűbbek a zöldterület-fenntartás, talajmegmunkálás, szállítás-anyagmozgatás és szálastakarmány-betakarítás eszközei, de a cég ki tud szolgálni speciális igényeket is (pl., árokmaró, vonólap, lovaspálya előkészítő, gödörfúró stb.).

Az olasz gyártmányú Negri BIO ágaprító gépek mögött 30 éves gyártói tapasztalat áll, mely főként a kimagasló minőségben és megbízható működésben mutatkozik meg. A Royal-Kert Kft. 2009. óta forgalmazza és szervizeli a Negri BIO gépeket, melyek – az eladott darabszám és a vevői elégedettség tükrében – nagyon sikeres termékek.

Az ágaprító gépek többféle típusban és kivitelben érhetők el a Royal-Kert Kft-nél. Vevőik egyaránt választják mezőgazdasági és önkormányzati felhasználásra is.

A szintén olasz BICCHI 1960. óta gyárt professzionális mezőgazdasági eszközöket, melyek közül a RoyalKert Kft. 2-6 tonna teherbírásig kínál hidraulikusan három oldalra billenthető, egytengelyes pótkocsikat, melyek speciális opciókkal is rendelhetők (pl. hátsó gabona ajtó, oldalfal magasító, hidraulikus fék stb.).

A megbízható és kedvező ár-érték arányú termékek mellett, színvonalas ügyfélszolgálatot és szakszerű szervizszolgáltatást biztosítanak partnereik részére.

Legyen az Ön gépe bárhol, a távolság nem akadály. A Royal-Kert Kft. értékesítési és szervizhálózata az ország minden részéről elérhető, rugalmas megoldást kínál.

Még több információért iratkozzon fel a cég YouTube csatornájára és kövesse a Royal-Kert Kft. gépeit, Facebook-oldalt az alábbi linken!

http://l.ead.me/batGQ8

8200 Veszprém, Tirat Carmel u. 2.

[email protected]

 +36 88 560 564