Ha mulcsozás, akkor MÜTHING!

Borítókép

Legyen szó szántóföldi és speciális kultúrákról, árkok, sövények, erdőszélék, vagy legelők ápolásáról, a német gyártmányú Müthing-szárzúzók minden esetben a legjobb megoldást kínálják.

Miért is mulcsozzunk? Mert a mulcsozás környezetbarát gazdálkodási mód kevesebb növényvédőszer használata mellett, fenntartható gazdálkodás a táj figyelembe vételével, talaj termékenységét vele tudjuk növelni. A Müthing tökéletesen finomra zúzott növénymaradványai gyorsan bomlásnak indulnak, ami csökkenti a betegségek esélyét és a kártevők életterét. A maradványok homogén eloszlása azt jelenti, hogy a tápanyagok eloszlása is egyenletes. Tehát a Müthing hatékony a gyomok és kártevők szabályozásában, és könnyebbé teszi a termesztést. Persze emellett gazdaság területei körüli sövényeket, bokros területeket, erdőszéleket, árkokat is ápolhatjuk vele, valamint helyreállíthatjuk az elhanyagolt legelőket is.

A prémium márka számos egyedülálló tulajdonságával és saját fejlesztésű szabadalmaival méltán lett világhírű, és terjed hazánkban is egyre nagyobb körben. Ilyenek pl. a duplaspirálos rotor, az ’M’ kalapács, MU-Vario rendszer, speciális támasztóhenger-csapágyazás, vagy a cápauszony-állókés. Minden munkaszélesség 100-860 cm-ig finomszemcséjű acélból hengerelt és lesarkított (nem hegesztett) házzal rendelkezik, melyek értékállók, gazdaságosan üzemeltethetők és nagy befogadóképességre tervezték őket. Különböző követelményekhez, az aprítás mértékének szabályozására változtatható a szívó-szállító teljesítmény. Müthing gépházban felcsavarozott cápauszony állókések biztosítják az első osztályú szecskaminőséget, valamint nagy szártömeg esetén is eltömődésmentes a munkavégzés. Számos innovatív megoldás és szabadalom mellett a Müthing legfontosabb jellemzője, hogy aki egyszer kipróbálja, az többé nem vesz mást. Ezt a referenciák is igazolják országszerte.

www.satogep.hu

Tartalom közti banner a cikk végére
no