fbpx

A HARDI felkészülten várja a pályázatok miatti fokozott érdeklődést

Írta: Agrárágazat.hu - Hirdetés - 2021 június 03.

A közelmúltban online-sajtótájékoztón ismertette a HARDI a korábban megjelent precíziós (VP2-4.1.8-21) és kertészeti (VP2-4.1.3.2-4.1.3.3.-5.1.1-21_TO) gazdálkodást célzó támogatásokban részvevő permetezőgépeinek legfontosabb paramétereit.

Villám Ferenc, a HARDI regionális exportvezetője köszöntője után megemlítette, hogy a közelmúltban kiírt pályázatok kapcsán egyedülálló kampányt indítanak kereskedőik segítségével. A forgalmazók már felkészülten, minden információval rendelkezve várják az érdeklődő gazdálkodókat. A láthatóan kialakult mostani világgazdasági, és az idei évben a szektorban is tapasztalt világszintű ellátási problémák miatt véleménye szerint érdemes a gazdáknak még idejében gondoskodni a számukra megfelelő HARDI permetezőgépek beszerzéséről.

A sajtótájékoztatón röviden bejelentkezett még az AGROÁZIS Kft. képviseletében Osgyán László, valamint a Dorker Kft. részéről Kiss Gábor. Mindkét cég kiállítóként várja az érdeklődőket a NAK Napok rendezvényen, Mezőfalván, 2021. június 9-10. között. Hosszú idő után ez lesz az első olyan rendezvény, amit végre nemcsak online módon, hanem a korábban megszokott fizikai formában is megtartanak, és vélhetően komoly érdeklődés fogja övezni a gazdatársadalom részéről. Mindkét forgalmazó széles termékpalettával képviseli a HARDI-t a szakkiállításon.

 

Gépbemutatások

Czene Máté, a HARDI magyarországi értékesítési vezetője mutatta be a precíziós és kertészeti növényvédelmi gazdálkodást segítő termékeket.

 

HARDI

 

A Master az egyetlen légzsákkal is rendelhető függesztett HARDI permetezőgép. Megújult külsőt dizájn kapott, és egyszerűsített, komfortosabb lett a kezelése. Soros porttal is rendelkezik, így a precíziós támogatásban is pályázható. PRO kerettel erős, egyszerű és stabil (12, 15 és 18 m), kertészeti művelésre kifejezetten alkalmas. AIR STREAM szórókerettel, légzsákos rendszerrel jobb sodródásszabályozás érhető el vele (12, 15 és 18 m). Tartályméretei 1000 / 1200 / 1500 és 1800 l között változnak.

Június elejétől a HARDI kampányán belül elérhető lesz a PrimeFlow (keringetőrendszer) és az AutoNozzleControl (fúvókánkénti automatikus szakaszolás) is a MEGA gépekhez. A permetezőt SmartCom rendszerrel szerelik, teljes ISOBUS kompatibilitás jellemzi (precíziós támogatásban is pályázható). Tartályméretei: 1200, 1500, 1800, 2200 l.

Kétféle szórókeretet használhatnak, a PRO keretek kompakt, függőleges csukású keretek, 15-18 m között, míg a VPZ keretek a rácsos szerkezetnek köszönhetően erős és merev keretek, 20-28 m közötti mérettartományban.

 

HARDI

 

Kiemelt gyári kedvezményben részesülnek a forgalmazók a Ranger típusnál, amelynek tartálymérete 2500 l, és nagy szabad hasmagassággal rendelkezik. Vezérlőegysége a HC 5500, a legtöbb GPS vevővel kompatibilis, így ezek valamelyikével kiegészítve elérhető az automata szakaszolás is hozzá. Soros porttal rendelkezik, így a precíziós támogatásban is pályázható. A nyomtáv 1,5 és 2 m között állítható, egyszerű és erős EAGLE szórókeretekkel rendelkezik, 18 és 21 m közötti szélességben az igényeknek megfelelően.

 

Egyedülálló kampányt indít a HARDI

 

A NAVIGATOR DELTA CLASSIC az igazi vontatott HARDI klasszikus. Kompakt, korszerű, de egyszerűbb kivitellel rendelkezik, tartálya 3000/4000 l kapacitású lehet. Fix vagy IntelliTrack kormányzással rendelhető.  DELTA keretrendszere (18-20-21-24m) stabil, egyszerű és nagyon megbízható háromdimenziós kompakt szórókeret, ami precíz kijuttatást garantál. Használható automatikus szakaszvezérléssel (AutoSectionControl) is.

Vezérlőegysége HC5500, HC6500, HC8600 vagy ISOBUS, így precíziós támogatásra is pályázható. Az ISOBUS csatlakozásnak hála, minden traktor termináljához könnyen csatlakoztatható. Korábban még soha nemlátott méretű gyári akció indul a DELTA kerettel szerelt NAVIGATOR Classic-ra!

 

HARDI

 

A NAVIGATOR DELTA FORCE ultrahangos keretszabályozással és fúvókánkénti szakaszolással (AutoNozzleControl) is elérhető. Tartálytérfogata 3000 / 4000 / 5000 / 6000 l között választható, DynamicFluid4 folyadékrendszere precíz kijuttatást garantált.

IntelliTrack kormányzással rendelkezik, nyomtávja 1,5-2,25 m között állítható. Hidraulikus lengéscsillapítás opcióként elérhető a permetezőgéphez. DELTA FORCE szórókerete 24–39 m szélességben áll rendelkezésre.

 

HARDI

 

A COMMANDER a legnagyobb és legkiemelkedőbb vontatott precíziós HARDI permetezőgép a piacon. Tartálytérfogata 3300 / 4500 / 5500 / 7000 l között választható. TWIN FORCE levegőrásegítéses szórókeretekkel rendelhető, 18-36 m szélességben, akár fúvókánkénti (SingleNozzleControl) szabályozással is, 1,8-2.25 m közötti állítható nyomtávval. Opcióként SafeTrack nyomkövetés is választható hozzá, mellyel a permetezőgép mindig párhuzamosan halad a növényzettel, így biztosítva a pontos nyomkövetést és a tökéletes szórásképet is. Vezérlőegységei: HC 8600, HC 9600, HC 8700, HC 9700 vagy ISOBUS

 

HARDI

 

Az ALPHA a piacon elérhető egyetlen önjáró permetezőgép, valós és egyben hatékony légzsákos (TWIN FORCE) elsodródásszabályozással és fúvókánkénti szakaszolással. Szabad hasmagassága 175 cm, nyomtávja alapfelszereltségben mechanikusan, de opcionálisan hidraulikusan is állítható180-280 cm és 220-320 cm között. DELTA FORCE (24-39 m) és TWIN FORCE: 24-36 m szórókeretekkel rendelkezik. Tartálytérfogata 4200 / 5100 l között választható, HC 9600, HC 9700 vagy más ISOBUS vezérlőegységekkel. Melynek hála ez az önjáró permetezőgép akár RTK-s pontossággal, természetesen automata kormányzással is működtethető.

A bizonyított és jól bevált HARDI szabadalom, a precíziós TWIN FORCE rendszer elérhető az ALPHA és COMMANDER permetezőgépeken, az idei szezontól kezdve, már fúvókánkénti szakaszolással is.

Valós idejű szabályozható levegőszállítással, hidraulikus meghajtású ventilátorokkal, optimalizált permetezési kapacitással, precíz célzott kijuttatással rendelkezik, még igazán szeles időben is.

 

HARDI