fbpx

Hozza ki a maximumot talajaiból!

Írta: Szerkesztőség - 2020 augusztus 22.

Szerves kezdet csomagajánlat a Talajreform csapatától

Valljuk, hogy a talajéletet nem lehet megvenni egy kannában vagy zsákban, hanem megfelelő körülményt kell teremtenünk a talajlakóknak, és így azok jönni fognak maguktól.

Talajmegújító technológiánk minden eleme javítja a talajegészséget, kíméletes a növényekhez és a mikrobákhoz, valamint optimális növényfejlődést és ellenálló képességet biztosít.


A gilisztahumusz-alapú Esstence talajkondicionáló koncentrátum 1200+ baktériumfajt és 250+ gombafajt tartalmaz

Szerves kezdet csomagunk mindhárom terméke az ideális talajkörülmények megteremtését szolgálja:

  • A gilisztahumusz-alapú Esstence használatával egyszerűen elvégezheti a talajoltást, a tarlóbontást vagy a vetőmagcsávázást. A koncentrátumból frissen, az Ön igényeinek megfelelően készítheti el az oldatot, közvetlenül az alkalmazás előtt.
  • Szénalapú startereink kiváló indulást biztosítanak mind az őszi, mind a tavaszi kultúráknak. Magas NPK-tartalmuk mellett esszenciális aminosavakat, kalciumot és mikroelemeket tartalmaznak. Alap- és startertrágyaként egyaránt használhatóak.
  • Hazai talajokra, hazai gazdák tapasztalataira alapozva kifejlesztett takarónövény-keverékeink között biztosan megtalálja azt, amelyre gazdaságának szüksége van, legyen szó gyomelnyomásról, talajlazításról vagy nitrogénkötésről.

A termékekhez komplett technológiát javaslunk, így biztos lehet benne, hogy a megfelelő időben, a megfelelő dózisban és a megfelelő módon juttatja ki az anyagokat:

  1. Talajoltás Esstence oldattal: akár a tarlóhántás előtt, akár tarlóhántás után kijuttathatja az Esstence oldatot, 50 l/ha dózissal. Huminsav hozzáadásával UV-állóvá válik a készítmény, így nem szükséges bedolgozni.
  2. Tápanyag-utánpótlás szerves starterrel: szerves startereinkből 100 kg/ha dózist javaslunk a takarónövények alá – ez megfelelő mennyiségű tápanyagot és szerves anyagot biztosít a talajéletnek és a növényeknek egyaránt.
  3. Talajtakarás takarónövény-keverékkel: a július második felében elvetett nyári vagy az augusztus második felében elvetett őszi keverékeink a következő főnövény vetéséig takarják talajait és táplálják a talajlakó élőlényeket.

Az 50 l/ha Esstence + 100 kg/ha szerves starter + takarónövény-keverék most 25 000 Ft + áfa/ha áron lehet az Öné. A csomag 10 ha-os egységekben (10, 20, 30 ha és így tovább) rendelhető.

Csapjon le ajánlatunkra 2020. augusztus 20-ig! Forduljon bizalommal kollégáinkhoz, akik segítenek a technológia összeállításában. Tudjon meg többet a lehetőségről a https://talajreform.hu/szerveskezdet/ oldalon.


Startereink 60-70% szerves anyagból állnak, így nem csoda, hogy a gyökerek körül kétszer akkora baktériumszámot mértünk


Takarónövény-keverékeink a nitrogénkötés mellett a gyomelnyomásban és a talajlazításban is jeleskednek

A talajmegújító technológiában rejlő különbség már az első főnövénynél észrevehető, és a folyamatosan fejlődő talajegészség előnyei egyre nyilvánvalóbbak lesznek az egymást követő szezonok folyamán – a hozamokban, a növények egészségében, a gazdaság jövedelmezőségében és a talajokban egyaránt.

Elérhetőségeink:
Molnár Tamás
+36 70 943 43 81
[email protected]

Diriczi Zsombor
+36 30 645 62 57
[email protected]