HSC Motor Kft. megnyerő gépkínálata

Szeretnénk figyelmükbe ajánlani raktárkészletről elérhető Foton Lovol traktorjainkat 25, 35 és 50 LE teljesítménnyel, továbbá saját gyártású G-Jet márkajelzésű szántóföldi és kertészeti permetezőgépeinket igen kedvező árfekvésben.

A Foton Lovol traktorok kizárólagos képviseletét cégünk 2006-óta folyamatosan végzi, ez idő alatt több mint 1000 db traktor talált gazdára a hazai piacon. Vevőink megelégedettségét bizonyítja, hogy jó néhány vásárlónk újabb Foton Lovol traktort vásárolt a növekvő gépigény kielégítésére. Gépeinkre jellemző az átlagon felüli megbízhatóság, az alacsony szervizköltség és alkatrészárak. A traktorokat minden esetben a lehető legmagasabb felszereltséggel rendeljük a gyártó cégtől.

A traktorok 4wd hajtással, fülkés klímás és fülke nélküli kivitelben is elérhetőek. 

A gépek 1 év teljeskörű és 4 év motorikus garanciával, műszaki vizsgával kerülnek átadásra.

 

G-Jet permetezőgépeinket a vevőink igényei alapján gyártjuk az egyszerű kézi vezérléstől kezdve a számítógépes automatikus GPS vezérléssel, vegyszerbekeverő rendszerrel felszerelt kivitelig. 200-tól 3000 literes gépek készülnek, melyhez a legjobb gyártók komponenseit használjuk fel. A permetezőgépek rövid gyártási határidővel elérhetőek.

A fenti gépeken felül forgalmazunk raktárkészletről szárzúzógépeket, talajmarókat, zúzóhengereket, gödörfúrógépeket, rendsodrókat, rendkezelőket, tárcsás és dobos fűkaszákat, pótkocsikat is. Kérem, keresse fel weboldalunkat és webshopunkat, ahol minden termékünk és áraink szerepelnek.

HSC MOTOR KFT.

6781. Domaszék, Tanya 575/A
Hungary, VAT:13031053
T: +36709532800, +3670380508, +3670380516 
E-mail: hscmotor.kft@gmail.com, hscmotor@gmail.com
www.hscmotor.hu

Tartalom közti banner a cikk végére
no