fbpx

A Hungexpo 2021-es kiállításai

Írta: Szerkesztőség - 2021 február 01.

Rendkívüli sajtótájékoztatón jelentette be a Hungexpo: a márciusi kiállítások online lesznek. A hazai és nemzetközi járványhelyzet kapcsán bevezetett intézkedések miatt 2021. március 01-ig nem lehet semmilyen rendezvényt, kiállítást tartani.

Mai tudásunk szerint március elsejéig nem lehet hagyományos formában kiállítást rendezni – nyilatkozta Ganczer Gábor, a Hungexpo Zrt. vezérigazgatója – a március eleji AGROmashEXPO-t és március közepén a FeHoVa kiállítást és a vele egy időben futó Budapest Boat Show-t idén nem tartjuk meg fizikálisan, ezeket a kiállításokat digitális formában rendezzük meg.

 

online kiállítás

Márciusban online megyünk kiállításra (Forrás: Easy Virtual Fair, szerkesztette: Barna Ferenc)

 

A 2021. évre tervezett kiállításokat  megtartják

A Covid-19 miatt bevezetett, adott időszakban érvényben lévő korlátozó intézkedések függvényében látogathatjuk a rendezvényeket. Lesz olyan kiállítás, amely csak virtuálisan, a tervezett időpontban került megtartásra. Az első negyedéven túl tartandó események jellemzően hibrid formában (online és fizikálisan egyaránt) kerülnek megrendezésre. Ezek időpontjai többesélyesek lehetnek, a koronavírusjárvány-helyzet és az azzal összefüggő korlátozó intézkedések függvényében.

Korábban itt adtunk hírt az AGROmashEXPO kiállítás tervezett időpontjáról.

Részletes információkkal hamarosan jövünk…

 

Forrás: Hungexpo Zrt., sajtótájékoztató