fbpx

Extra védelem a mobilnak munka közben: ütésálló telefontokok

Írta: Agrárágazat.hu - Hirdetés - 2021 február 01.

Egy mobiltelefonnal sokféle baleset történhet, sajnos gyakran előfordul, hogy leesik, és jóvátehetetlen kárt szenved. Az egyik legbiztosabb megoldás ennek kivédésére egy ütésálló telefontok.

Az, hogy az okostelefonok mekkora fejlődésen estek át az elmúlt években, nem kell bizonygatni. Ezek a modern technikát képviselő eszközök ugyanakkor igen sebezhetőek is. Szerencsére az ütésálló telefontokok piacán is jellemző az innováció, így hatékony védelmet jelentenek a mobilok számára.

 

Panzer Case tokok

 

ütésálló mobiltok
Panzer Case telefontok (Apple iPhone 8) – fotó: Etuo.hu

 

A hibrid, „páncél” ütésálló tokok jelentik az ütésálló telefontokok legújabb nemzedékét. Az, hogy a mobilt átlagon felüli védelemmel ruházzák fel, speciális gyártástechnológiájuk eredménye. Hátlapjukat megerősített vázzal látták el, ami nagyban megnöveli hatékonyságukat. Ennek következtében a kifejezetten kemény felületekkel való ütközés, leesés során is megóvják a készüléket a károsodástól.

A burkolat ugyanakkor a megerősítés ellenére sem bumfordi vagy zavaró, hiszen alig növeli a telefon kiterjedését. Mivel az adott típusokkal teljesen kompatibilis, minden kezelőgomb tökéletesen hozzáférhető a tok használata mellett is.

 

Forcell, Ringke és Verus – az ütésálló tokok prémium osztálya

 

ütésálló mobiltok
Ringke Fusion X telefontok (Samsung Galaxy A7-es telefonhoz) – Fotó: etuo.hu

 

Ha konkrét brandeket veszünk sorra, a Forcell, Versus és Ringke márkájú törésbiztos telefontokok a szegmens prémium kategóriáját képviselik. A Ringke Fusion X tok anyaga például puha poliuertán (TPU) és nagy ellenállású polikarbonát, ami átlagon felüli hibrid védelmet és tapadást eredményez. A telefontok keretének belsejét pedig „4-point Rear Guard” rendszerrel látták el, ami meggátolja a mobil esését. A tok a MIL-STD-810G katonai szabvány feltételeit is teljesíti, vagyis élettartama az átlagosnál hosszabb. A poliuretánnak köszönhetően pedig a védőtok elnyeli és eloszlatja az ütések erejét, miközben a polikarbonát hátlap ellenáll a karcolásoknak.

Az elegáns kivitelű Versus tokok nem jelentenek kompromisszumot a biztonság tekintetében sem. A megerősített oldalperemeknek, valamint a duplarétegű kivitelnek köszönhetően hatékonyan védenek a leggyakrabban előforduló sérülések (kopás, fakulás, karcolások) ellen. Külön is említést érdemel a Versus High Pro Shield telefontok, ami szintén kiemelkedően teljesített a katonai törésteszteken.

 

Ütésálló telefontokok és további kiegészítők az egyik legnagyobb szakáruháztól

Ha fontos a telefon megfelelő védelme, érdemes megbízható helyről beszerezni az ehhez szükséges tokokat, kijelzővédő fóliákat. Olyan kereskedőtől, ahol ellenőrzött, kiváló minőségű termékek széles választékát kínálják. Online vásárlás esetén pedig nyugodtak lehetünk a garanciát illetően, és az ügyfélszolgálatot is biztosan elérjük, több csatornán is.

Ilyen üzlet az Etuo.hu is, amely a telefonos kiegészítők egyik legnagyobb hazai internetes szakáruháza. Rendkívül széles választékban kínál telefonos kiegészítőket, köztük a telefon védelmét szolgáló tokokat, üvegeket és fóliákat is. Az Etuo.hu kiváló minőségű termékei mellett kedvező áraival is kiemelkedik versenytársai közül. Ráadásul az Árukereső.hu ár-összehasonlító oldalon a vásárlói visszajelzések alapján elnyerte a „Megbízható üzlet” minősítést is.

 

Etuo logó

etuo.hu – okosotelefonokhoz és táblagépekhez
Telefon: +36-1-800-1910
Email: [email protected]