fbpx

Huniper – a permetezőgépek úri szabósága

Írta: Szerkesztőség - 2019 május 30.

A Huniper 1977 óta létező, stabil márkanév. Cégünk arra törekszik, hogy a folyamatos fejlesztések mellett megvalósítsa az egyedi igényeket, szem előtt tartva a megbízhatóságot és a hosszú távú működést. Mi sem bizonyítja jobban a megbízhatóságot, mint azok a tények, hogy jelenleg is dolgozik több, 1990 előtt gyártott permetezőgépünk.

Ez is magyarázza, hogy egyre többen rendelnek nagyobb méretű permetezőgépeket bővülő gazdaságukhoz a meglévő, legtöbbször 3000 literes, 18 méteres szórókerettel szerelt Huniperük mellé/után. Így 4000 és 5000 literes gépek készülnek 24, 27 vagy akár 30 méteres szórókeretekkel. Olyan is előfordul, hogy automata keretszintezéssel kérnek gépet tőlünk, meglévő önjáró gépük mellé, Nitrosol kijuttatásához.

Jelenleg ott tartunk, hogy gyártunk a teljesség igénye nélkül

  • műholdas vezérlésű permetezőgépeket, akár meglévő vezérléshez alkalmazkodva;
  • szögében állítható légzsákkal szerelt vontatott és önjáró gépeket;
  • szabályozott, légrugós futóművet lengéscsillapítókkal, biztosítva ezzel a lehetőséget az akár 50 km/órás közúti haladáshoz;
  • 3 méter magasan is permetezni tudó, vontatott gépet, önjáró helyettesítésére;
  • vegyszerező adaptereket hidas traktorra, címerezőgépre;
  • tápanyagkijuttató adaptereket csatolható eszközökre, önjáró permetezőgépekre.

Legújabb fejlesztéseink között nemcsak permetezéssel kapcsolatos termékek találhatók meg, hiszen egy igen érdekes terület, a vetőmag előállítás is a fókuszba került. Így jutottunk el a speciális, pollenfúvó adapterünkhöz, melyet címerezőgépen használnak, segítve ezzel a beporzást.

Az évek alatt, a szántóföldi gépek mellett kifejlesztettünk egy forgókaros injektálógépet is erdei és gyümölcsösben való használatra, cserebogár pajor ellen. Ennek segítségével hatékonyan, gyorsan és a környezetet kímélve lehet védekezni a pajorkár ellen, akár tarvágásos területen is.

Lényeges megjegyezni, hogy a gépgyártás mellett alkatrészek forgalmazásával, szervizzel és szaktanácsadással is foglalkozunk.

Gépeinket magunk üzemeljük be, és a betanítást is mi biztosítjuk, így alakulnak ki szoros partneri kapcsolatok, amiből sokszor barátságok születnek.

Elérhetőségeink:
[email protected]
www.huniper.hu

www.facebook.com/huniper
06 30 312 6108
06 23 319 183
2073 Tök, Zsámbék major 036/12