fbpx

TOBAX – 25 éve magas színvonalon az Önök szolgálatában!

Írta: - 2021 december 08. -Hirdetés

Tervezés – gyártás – kivitelezés

Kolbász-, szalámi- és sonkafüstölő és -érlelőklímák, sajtérlelők, főző-füstölő szekrények, hideg-meleg füstölők, füstgenerátorok, füstölőkocsik, sütőszekrények, klímaberendezések, intenzív hűtők, mikroprocesszoros vezérlők és regisztráció netes kapcsolattal.

Célunk kiválóan működő, modern berendezések kínálata, elérhető áron, gyors szervizzel, elsősorban hazai forrásból és alvállalkozói partnerekkel. Csak saját gyártású termékeinket forgalmazzuk.

Tobax Kft.

Berendezéseinket a higiéniai és esztétikai követelményeknek is megfelelő rozsdamentes acélból gyártjuk. Minden berendezésünket EU- CE-, EK-megfelelőségi nyilatkozattal, környezetvédelmi, higiéniai és munkavédelmi tanúsítással szállítjuk, illetve helyezzük üzembe.

Berendezéseinkre 1 év garanciát és típusonként legalább 12 év szervizt biztosítunk. Vezérlőink modulrendszerűek, javításukat gyorsan, olcsón végezzük. Együttműködő partnereink ismert cégek, amelyek már bizonyítottak, szigorú elvárásainknak megfelelnek, többségük ISO-minősítéssel és környezetvédelmi zöldkártyával rendelkezik.

A TOBAX Kft. gyártmányai a közbeszerzések és az EU-pályázatok követelményeinek magas színvonalon megfelelnek, a hivatalos EKR azonosító számunk EKRSZ_26671154. A folyamatos kutatás-fejlesztés és minőségi gépeink révén több mint 900 egyedi tervezésű klímaberendezésünk működik hazánk területén és a határokon túl.

Tobax Kft.

Kérjük, forduljanak a TOBAX Kft.-hez fejlesztési elképzeléseikkel, mi magas színvonalon megvalósítjuk azokat!

Tobax Kft.

TOBAX Élelmiszergyártó és Tervező Kereskedelmi Kft.
1165 Budapest, Nyílvessző utca 41.
Á. Tóth Sándor ügyvezető
+36-20/423-6825
[email protected]
ifj. Tóth Sándor főmérnök
+36-20/581-0723
[email protected]
www.tobax.hu

Tobax Kft.