fbpx

iF product design award díjas az AXION 800-as

Írta: - 2014 március 21.

Harsewinkel/München 2014. február – A CLAAS gépek nem csak teljesítményükkel nyűgöznek le minket, de látványnak sem „utolsók”. És különösen igaz ez az AXION 800-as traktorcsalád, a JAGUAR 800-as silózók és a SCORPION 9055-7044 teleszkópos rakodók megjelenésre, mivel mindhárom sorozatot a neves iF design award címmel tüntették ki.

iF product design award díjas az AXION 800-as

55 országból 4615 pályázat érkezett, amelyből a szakmai zsűri 1220 terméket díjazott, köztük a legjobb 50-et iF gold award díjjal. A bizottság zárt ajtók mögött vizsgálta és elemezte számos tekintetben a termékeket, ahol többek között a minőségi megjelenés, a feldolgozás és a funkcionalitás mellett a környezetvédelem, a biztonság és az innováció tartoztak a kiemelt kritériumok közé.

Az AXION 800-as traktorcsalád, amely elnyerte már az „Év Gépe 2014“ és az „Év Traktora 2014“ elismerő címeket immár az automobil kategória iF design aranyérmét is magáénak tudhatja impozáns megjelenésének köszönhetően.

„Az AXION 800-as megjelenése a motorháztető nagy levegőbeszívó felületeinek köszönhetően tűnik ki. Az optimális súlyelosztás pedig növeli az erőgép teljesítményének hatékonyságát. A fülke előrébb került elhelyezésre, nagyobb és szélesebb is lett, így nagyobb mozgásteret és jobb áttekinthetőséget kínál kezelőjének. A traktor erőteljes és dinamikus megjelenést sugároz, ezáltal tökéletesen illik a CLAAS traktor-koncepciójához” – mondta Paul Budde, ipari tervező, aki az elmúlt 31 évben sikeresen dolgozott együtt a CLAAS-szal.

iF product design award díjas az AXION 800-as