fbpx

MINDENT TÁROLUNK, MINDENT MEGÓVUNK, MINDENT MEGOLDUNK!

Írta: Szerkesztőség - 2012 október 19.

Legyen Ön is milliomos – tárolja áruit, gépeit SÁTORBAN a hagyományos tárolási technikákhoz hasonlítva töredék áron.

 

kép 01

 

Valószínűleg közülünk senki sem született arany kanállal a szájában – sem a jelen sorok írója, sem a jelen sorok olvasói.

A rendszerváltás óta mind a magyar gazdálkodók, mind a gazdálkodókat kiszolgáló vállalkozók a saját erejükből küzdötték fel magukat.

Kitartás, kemény munka, szerencse – mindezekre szükség volt a boldoguláshoz és természetesen azt is meg kellett nézni, hogy mire költjük a nehéz munkával megkeresett filléreket.

A Pannonagri Kft. pontosan ilyen megtakarítási céllal ajánlja sátor rendszerét az MST -„MINDENT SÁTORBAN TÁROLUNK” – termékcsaládot.

 

kép 02

 

Kiszámoltuk:

Egy lemezborítású fémvázas szerkezethez hasonlítva könnyebb és olcsóbb a sátor fémváza, olcsóbb a lemeznél a ponyvaborítás, ugyanakkor 20 év cseregaranciát biztosít a gyártó a ponyvára.

Nem szükséges az egyedi tervezés, a termékcsalád egyes tagjaihoz standard tervet adunk.

Nem szükséges a különböző hatóságok engedélye és az építési engedély, mert a jogszabály csak bejelentési kötelezettséget ír elő, megtakaríthatóak az engedély beszerzésével kapcsolatos költségek és időigényes ügyintézés.

Ugyanakkor a sátrakat teljesen alapozás nélkül akár egy mezőn is fel tudjuk állítani.

Nem tilos az sem, hogy mezőgazdasági területen helyezzük el ezeket a tárolókat.

 

kép 03

 

Amennyiben a megrendelő alapozást, esetleg betonpadozatot kíván, természetesen az is megoldható, de a keretállások lehelyezéséhez szükséges betontömbök mérete is csak mintegy egy negyede az „épített” szerkezetű csarnokok alapozásának.

Mindezeket figyelembe véve elmondhatjuk, hogy a sátortároló négyzetméter ára mintegy fele a lemezborítású tároló négyzetméter árának.

Példa:

Egy gabonaszárítóhoz létesített 18 x 18 méteres acélvázas lemeztetejű előtároló szín költsége 7-8 millió forint.

Ugyanezt sátorból ugyanolyan méretekkel 3-4 millió forintból tudjuk megvalósítani.

Egy ilyen előtető funkciója, hogy távol tartsa az esőt a szárításra beszállított gabonától.

Ezt a funkciót pedig egy sátortetős váz is garantáltan tökéletesen teljesíti.

Legyen Ön is milliomos! Spóroljon azzal, hogy az arra alkalmas termékeket, terményeket, mint például szénát és szalmát, vagy gépeket sátorban tárolja!

 

Petróczy László

06-30/956-3034