Az indián rizst a „rizsek kaviárjának” nevezik. Európában csak hazánkban termesztik ezt a különleges növényt, amely Amerikából érkezett hozzánk. Videónkban bemutatjuk, hogyan zajlik az aratás, milyen feldolgozáson megy keresztül a termény, és miért alapanyag a reformkonyhában.
Indián rizs: Európában csak Magyarországon aratják
CÍMKÉK
agráregészséges táplálkozásgluténmentesindián rizskülönleges gabonamagyarmezőgazdaságreformkonyha
Előző
Levegőből jövő precizitás: drón a földekenKövetkező
Történelmi pillanatban a bolygó 3 milliárd tonna gabonávalKapcsolódó hírek
-
Az egekbe repíti a napraforgó árát a súlyos hiány
Hasít a mezőgazdaságban a napraforgó ára, miután az egész világon, így itthon és a régiónkban is hiány van belőle.
-
Tanulmányút húsipari élelmiszer-előállítók számára
A NAK tanulmányutat szervez a hazai élelmiszer-előállítók versenyképességének növelése érdekében
-
Tovább csökkenhet a 2023-as termésmennyiség a szomszédban
Rosszak a terméskilátások, hiányzik az input az ukrán mezőgazdaságból!
-
Miért olyan drága? Májustól vizsgálják a földértékesítéseket
Földeladás, öröklés – idén már más szabályok szerint, mint eddig. Fontos változások a törvényekben!
-
Csavarja fel a gabonatermelés hatékonyságát hibridekkel!
A hibrid kalászosok és a precíziós technológia találkozása megalapozza a még jobb terméseredményeket.