Az indián rizst a „rizsek kaviárjának” nevezik. Európában csak hazánkban termesztik ezt a különleges növényt, amely Amerikából érkezett hozzánk. Videónkban bemutatjuk, hogyan zajlik az aratás, milyen feldolgozáson megy keresztül a termény, és miért alapanyag a reformkonyhában.
Indián rizs: Európában csak Magyarországon aratják
CÍMKÉK
agráregészséges táplálkozásgluténmentesindián rizskülönleges gabonamagyarmezőgazdaságreformkonyha
Előző
Levegőből jövő precizitás: drón a földekenKövetkező
Történelmi pillanatban a bolygó 3 milliárd tonna gabonávalKapcsolódó hírek
-
Batáta: 4,5 milliós profit 1 hektáron, és jók a kilátásaink!
Hektáronként 3-4,5 millió profit, kevés növényvédelmi kihívás, jó időjárás-állóság jellemzi a batátát (édesburgonyát), és a hazai árura is óriási kereslet van.
-
A malac nevelésének három kritikus időszaka
A malacok egészsége függ a kolosztrumfogyasztástól, de a korai időszak takarmányozásától, komfortjától is.
-
Egy álmunk vált valóra – megújult logisztikai központ Baján
A mezőgazdasági gépek forgalmazásával is foglalkozó AXIÁL Kft. átadta megújult Alkatrész Logisztikai Központját.
-
Piacvezérelt K+F támogatási forrásból liofilizált bendőfolyadék lizátum alapú probiotikus készítmény kifejlesztését valósítja meg az UBM Feed Kft.
Magyar kutatók jelentősen csökkentették kérődzőknél az antibiotikum-felhasználást a tejtáplálás időszakában.
-
Mintegy 46 ezren látogattak el az idei AGROmashEXPO és AgrárgépShow szakkiállításra
Az idei AGROmashEXPO és AgrárgépShow mezőgazdasági szakkiállításra a télies időjárás ellenére szép számmal, közel 46 ezer látogató érkezett.