fbpx

Ismét termel a Massey Ferguson franciaországi gyára

Írta: Csomor Zsolt - 2020 május 04.

Rendkívül szigorú beszállítói és működési körülmények között, 2020. április 27-én, újraindult a Massey Ferguson Beauvais-ban található gyártóegysége.

Az Massey Ferguson ultramodern gyáregysége 2020. április 27-én megkapta az engedélyt az újranyitásra, illetve a termelés megkezdésére. A nyitás feltételei közé tartozott számos rendkívül szigorú egészségügyi korlátozás betartása, illetve speciális, főleg a távolságtartásra vonatkozó fejlesztések elvégzése.

A krízis kirobbanása óta a Massey Ferguson a védekezés élharcosa, és a frontvonalban állt. A gyártó helyzete rendkívül fontos stratégiai szempontokból is. Rengeteg munkavállaló, beszállító és mezőgazdasági partner egészsége és léte függ a gyártótól, illetve annak működésétől. Emellett olyan termék előállítását segíti a gyártó, ami talán a legfontosabb: magáét az élelmiszerét. A két fő szempont miatt az MF a lehető leghamarabb szerette volna újranyitni ultramodern üzemét,  természetesen a dolgozók megfelelő biztonsági felszerelésével, ami maszkot, kesztyűt, speciális overált és 3D nyomtatott fejpajzsot jelent.

A Massey Ferguson franciaországi gyára ismét termel, de az elsődleges szempontnak dolgozóik egészségét tartják, amiben nem hoznak kompromisszumot. A gyár újraindítása nemcsak Franciaország, hanem egész Európa számára létfontosságú. A termelés az újranyitás óta folyamatos, viszont szigorú szabályok mellett történik. Az újranyitás csak úgy volt lehetséges, hogy a hatóságok mindenben kifogástalannak találták a vírushelyzetnek megfelelő védekezési, elszigetelési és működési formákat, nyilatkozta Thierry Lhotte, a Massey Ferguson Európai és Közel-Keleti alelnöke és ügyvezető igazgatója.

Képek forrása: Massey Ferguson