fbpx

Jöjjön és teszteljen két napon át!

Írta: - 2017 április 25.

Mezőfalvára költözik az ország legnagyobb szántóföldi bemutatója

Soha nem látott nagyságú szántóföldi bemutatóval: több száz kiállított géppel, közel 40 hektáron készül az I. NAK Szántóföldi Napok és AgrárgépShow – Mezőfalva. A NAK és a MEGFOSZ közös rendezvényén egymás mellett, interaktívan mutatják be a szakma legújabb technológiáit és az agrárgépszektor teljes kínálatát, amelyet a látogatók május 31 és június 1 között maguk is kipróbálhatnak.

A Hungexpo passzív, zárt kiállító teréből egy hatalmas szántóföldre költözik az AgrárgépShow, a hazai agrárgépszektor legnagyobb expója. A szántóföldi bemutatóval egybekötött kiállításon az érdeklődők munka közben láthatják, és akár maguk is kipróbálhatják a több tízezernyi lóerővel dübörgő gépeket, teljesen térítésmentesen.

A szakmai rendezvény központi témája idén a permetezés: a szervezők a legújabb technológiákat és nemesítési, kutatási eredményeket permetezési bemutatón ismertetik a gazdákkal. Az ingyenesen látogatható rendezvényre vlogger közönségtalálkozóval, traktor erősségi versennyel és családi programokkal is várják az érdeklődőket.

A kiállítás mindennap 8:30 és 17:00 óra között van nyitva.

Az esemény honlapja: http://www.szantofoldinapok.hu/
Hivatalos FB esemény: https://www.facebook.com/I.NAKSZANTOFOLDINAPOK/

Összeállította: Kalmár Nárcisz