Kedvezmények közvetlenül a felhasználóknak

Azonnal beváltható árkedvezmény vagy szakmai ajánlatok közül választhat, ha regisztrál a www.gazdahaszna.hu oldalon.

A Gazda Haszna prémium minőségű növényvédő szerek vásárlásakor jelentős árkedvezményt kínál, vagy a vásárlás után összegyűjtött BayPengő értékes szakmai megoldásokra váltható be. A Gazda Haszna kezdeményezés a Bayer egyik fő célkitűzését: a termelők munkáját minél több területen innovatív megoldásokkal támogatni, hiszen az eredményes és fenntartható termelés lehet mindannyiunk sikere.

Érdemes minél előbb felkeresni a www.gazdahaszna.hu oldalt akár már a kezelések tervezése során, hiszen 8 különféle, minőségű termékre igényelhet kuponkedvezményt, vagy választhat a fenntartható és környezettudatos gazdálkodást támogató szakmai ajánlatok közül.

Vásárlásai után rögtön töltse fel számláit és zsebelje be a kétszeres kedvezményt!

Kedvezmény vagy szakmai ajánlat?

A Bayer választási lehetőséget biztosít a gazdák számára a Gazda Haszna akcióban. Megadja a lehetőséget a közvetlen árkedvezmény érvényesítésére, de egy másik opciót is felkínál. A fenntarthatóságra és környezettudatos gazdálkodásra irányítja a gazdák figyelmét, és választható szakmai ajánlatai által ösztönzi a felhasználókat az e célok szolgálatába állított eszközök, műszerek, szolgáltatások alkalmazására. A Bayer célja e választási lehetőséget kínáló akcióval az, hogy ne csak innovatív és hatékony termékeivel feleljen meg a jövő mezőgazdasága által támasztott követelményeknek, hanem a fenntartható gazdálkodás elveit követő, hosszú távra tekintő, felelős gondolkodásra inspirálja a gazdákat.

Kik vehetnek részt az akcióban?

Az akcióban egyéni gazdasági társaságok, mezőgazdasági őstermelők, családi gazdaságok és családi gazdálkodók vehetnek részt, akik Magyarországon állandó lakcímmel/székhellyel rendelkeznek, és üzletszerűen folytatnak mezőgazdasági tevékenységet.

Melyek az akcióban résztvevő termékek?

A www.gazdahaszna.hu oldalon regisztráló termelők nyolc különböző Bayer növényvédő szer bármelyikének vásárlása esetén érvényesíthetik árkedvezményre jogosító kuponjaikat, vagy kedvezményesen juthatnak a hosszabb távú megtérülést ígérő szakmai eszközökhöz, műszerekhez, szolgáltatásokhoz. A kukorica, a napraforgó, a repce és a kalászosok védelmére felhasználható innovatív Bayer termékek szerepelnek az akcióban: ADENGO, CAPRENO, LAUDIS, MONSOON ACTIVE, FALCON PRO, PROPULSE, ZANTARA és BISCAYA.

Hogyan vehet részt a gazda haszna akcióban?

Regisztráljon a www.gazdahaszna.huoldalon, majd válasszon az árkedvezmény vagy a szakmai ajánlat között! Vásároljon Bayer növényvédő szert, és arassa le a hasznot kuponkedvezmény, vagy a szakmai ajánlat opció által kínált termék- és szolgáltatási választékból!

Milyen szakmai ajánlatok közül lehet választani?

Mezőgazdasági szolgáltatások közül: talajmintavétel, terményminősítés, farmmenedzsment-szolgáltatások, gumiabroncs-vásárlás és -szerelés, távérzékelés és innovatív adatfeldolgozás, illetve a hatékony és felelősségteljes gazdálkodáshoz tartozó korszerű eszközök.

A kedvezmények mértékéről és a BayPengő átváltásáról a www.gazdahaszna.hu főoldalon előzetesen tájékozódhat.

Az akció időtartama: 2020.02.04.-2020.07.31.

Főbb időpontok:

Kuponbeváltás kereskedőknél: 2020.02.04.-2020.07.31.

Számlabeküldés online: 2020.02.04.-2020.07.15.

BayPengő beváltása online:2020.07.31.

A Gazda Haszna akcióval mindenki jól járhat!

agrár bayer gazdálkodás mezőgazdaság
..