fbpx

Kersia néven folytatja a globális élelmiszerbiztonsági vállalat

Írta: Kalmár Nárcisz - 2018 július 26.

Új néven folytatja működését a francia hátterű járványvédelemre és élelmiszerbiztonságra specializálódott Kersia Csoport, amely olyan nagyvállalatok, mint a Hypred, Antigerm, LCB Food Safety, G3 Química és a Kilco akvirálásával jött létre.

A 2017 eleje óta lezajlott akvizícióknak köszönhetően a 90 országban, köztük Magyarországon is jelenlevő vállalatcsoport megduplázta méretét, és szeretné tovább növelni szerepét a mezőgazdasági higiénia valamint az élelmiszerfeldolgozás területén.

 – Az elmúlt időszakban alkalmazott felvásárlási stratégiánknak köszönhetően a Kersia a járványvédelem és az élelmiszerbiztonság egyik globális vezető szereplőjévé lépett elő, amely a piacnál dinamikusabb organikus növekedési ütemmel büszkélkedhet. Egy olyan új vállalatot hívtunk életre, melynek törekvése, hogy a piac egyik legmegbízhatóbb partnereként egyetlen szakterületre összpontosítva kielégítse a biztonságos állattenyésztés és élelmiszeripari feldolgozás által támasztott igényeket. Minden erőforrásunkat, energiánkat, valamint regisztrációs, illetve kutatási és fejlesztési erőfeszítésünket ennek a célnak és az innovatív módszerek kifejlesztésének szenteljük – mondta Sébastien Bossard, a Kersia vezérigazgatója.

Összeállította:
Kalmár Nárcisz