fbpx

Kézfertőtlenítő adománnyal segítik a falugazdászokat

Írta: Sándor Ildikó - 2020 április 20.

A Hungrana Kft. a társadalmi felelősségvállalás jegyében 1675 darab saját gyártású, orvosi minőségű alkoholból előállított kézfertőtlenítőt adományozott a Nemzeti Agrárgazdasági Kamarának. Ez a mennyiség a teljes falugazdász-hálózat szükségletének jelentős hányadát fedezi az egységes kérelmek beadásának idejére.

Április elején megkezdődött az idei egységes kérelmek beadása, melyben a NAK falugazdászai segítik a gazdálkodókat a járvány okozta helyzetben. A Hungrana Kft. kiemelten fontosnak tartja az agrárium résztvevőinek támogatását ezekben a nehéz, sok kihívással terhelt időszakban is. A megfelelő védelem érdekében a cég fél literes kiszerelésű, a szabadegyházi gyárban előállított kézfertőtlenítő-szereket adományozott a Nemzeti Agrárgazdasági Kamarának, melyet teljes egészében a falugazdászok részére juttatnak el.

„A vészhelyzet idején az összefogásnak, a társadalmi szerepvállalásnak sokkal nagyobb a szerepe, ez kerül a középpontba. Ezért a belföldi ellátás érdekében kivitelünket is visszafogtuk” – hangsúlyozta Reng Zoltán, az orvosi alkoholokat is gyártó Hungrana Kft. vezérigazgatója.

Forrás és kép: NAK