fbpx

Kölcsönözzön rakodót a Profirent-től!

Írta: Szerkesztőség - 2014 július 17.

A teleszkópos rakodó gépeink innovatív megoldásokat kínálnak az a mezőgazdaság, építőipar és az egyéb ipari piacok számára. A Manitou és a JCB modelljeink felépítésüknek köszönhetően széleskörű megoldást biztosítanak ügyfeleink számára. Panoráma ablakával, egyszerű irányíthatóságával biztonságos és hatékony munkavégzést biztosít a legnehezebb terepviszonyok mellett az év bármely szakában.

A gép sokoldalúságát kihasználhatjuk a különböző szerelékek variálhatóságával az anyagmozgatás teljes területén, a raklapostól az ömlesztett árukig. Különböző méretüknek és mozgékonyságuknak köszönhetően kiválóan alkalmasak összetett belső terekben vagy sáros, nehéz terepen való munkavégzésre.

A Profirent Gépkölcsönző Kft. több mint 20 éves tapasztalatával hosszú vagy rövidtávú bérletre kínál 7-17m magasságig teleszkópos rakodókat a különböző szerelékek széles választékával.

Igény szerint gyakorlott gépkezelőt is biztosítunk az eszközökhöz, ezzel is csökkentve az ügyfeleinkre háruló feladatok egy részét.

Ismerje meg teljes gépkínálatunkat, a szivattyúkon át, a hőlégfúvókon, mini rakodókon, áramfejlesztőkön keresztül egészen a kisebb kerti gépeinket. Ezekkel mindig hatékonyan elvégezheti szezonális munkáit egyéb nagyértékű beruházások nélkül.

Profirent Gépkölcsönző Kft.