fbpx

Kombinátorral dolgozni egész évben? Multivával lehetséges!

Írta: Szerkesztőség - 2019 szeptember 30.

A finn Multiva egyedülálló kombinátor-kínálatában egyaránt megtalálhatók a könnyű tavaszi magágykészítők, valamint az egész évben bevethető mindenesek. Az Optima, a TopLine, és az új Avaran gépcsaládok minden tagja kiváló magágykészítő, de ennél sokkal többet is rájuk bízhatunk!

Optima T – a tavaszi magágykészítő

Hosszú és erős felépítésével, 7 tengelyen elhelyezett kapáival az Optima T változatos körülmények között és minden talajon kiváló tavaszi magágykészítő eszköz. Tágas, eltömődéstől mentes felépítésével akár könnyebb elsődleges talajmegmunkálás után is használható. Erős TerraFlex kapái a 75 mm-es kapaeloszlással igen egyenletes magágyat biztosítanak, a masszív tandem futóművek a széles kerekekkel gondoskodnak a gép stabil mozgásáról.

Avaran – az arany középút

Az új Avaran sikeresen tölti ki az Optima és TopLine gépcsaládok közötti teret. Magas és tágas építésű kombinátor, így könnyedén megbirkózik a szármaradvánnyal és a gyomokkal, ugyanakkor lágy rugózású, de erőteljes kapáival képes finom magágyat készíteni. Nyolc kapatengelyén 80 mm-es kapaeloszlással lándzsahegyekkel vagy 120 mm-es kapaeloszlással lúdtalp kapahegyekkel ajánljuk klasszikus magágykészítési feladatokra, szántáselmunkálásra, mechanikus gyomirtásra.

TopLine Super XL – a rendíthetetlen mindenes

A 9 kapasorral rendelkező TopLine Super XL páratlanul egyenletes magágyat készít, miközben robusztus és tágas felépítésének köszönhetően számos más műveletet is rábízhatunk. 100 mmes kapaeloszlásával és masszív kapáival használható sekély tarlóhántásra kalászosok után, nyári és őszi magágykészítési feladatokra, illetve szántott vagy mélylazított talaj elművelésére is. Az akár 15 km/h munkasebességnek köszönhetően a gép hektárteljesítménye is kiemelkedő. A TopLine gépcsalád mind a közepes méretű gazdaságok, mind a nagyüzemek számára megoldást kínál.