fbpx

Közeleg a nagyszabású, élő mezőgazdasági gépárverés!

Írta: Szerkesztőség - 2020 február 06.

Tartson lépést a fejlődéssel a legjobb ár-érték arányú gépek segítségével! Az élő ipari árverések hazai specialistája, az Intergavel Kft. jóvoltából hamarosan a Hubertus Bt. használt mezőgazdasági eszközei kerülnek kalapács alá.

Ezért dübörög a használtpiac is!

A magyar agrárium teljesítménye tíz éve folyamatosan nő, 2010 és 2018 között az egész Európai Unióban idehaza bővült legnagyobb ütemben az ágazat. Szakértők szerint ez annak is köszönhető, hogy a gazdák nagy része a közelmúltban jelentős figyelmet fordított a hatékonyságot növelő fejlesztésekre, így a géppark bővítésére, cseréjére, korszerűsítésére is.

A számok alapján valósággal „dübörög a piac”, és feltűnő, hogy a használt traktorok forgalma mostanra megközelítette az újakét. A jelek szerint egyre többen ismerik fel, hogy a termelékenység fokozására az ideális ár-érték arányú megoldás a már kipróbált, kiválóan működő eszközök beszerzése lehet.

Mindez beleillik a világ legfejlettebb régióiban látható trendekbe. Az Egyesült Államok fő gabonatermő vidékein a hírek szerint az árveréseken egyre keresettebbek a valamivel korábban gyártott erőgépek, mert ezek már kellően nagy teljesítményűek, miközben mostanra kiállták az idő próbáját is. Nem mellesleg könnyű őket karbantartani, alkatrész-utánpótlásuk megoldott, amihez hozzátehetjük az új gépekhez képest roppant jutányos árat is.

70 tételre jönnek a vevők Kéthelyen

Egy hasonló helyszíni árverés, az imént leírt előnyöket felvonultató tételekkel, pedig a hazai mezőgazdasági szakemberek számára sem távoli. Az élő aukciók hazai specialistája, az Intergavel 2020. február 18-án, 11 órától használt mezőgazdasági gépárverést tart a Somogy megyei Kéthelyen. A Hubertus Bt. által licitre bocsátott csaknem 70 tétel közül bárki beszerezheti azt, amire vállalkozásának szüksége van.

Az eseményen korszerű, nagy teljesítményű, kiváló állapotú mezőgazdasági erőgépek, szállító- és talajművelő eszközök, illetve haszongépjárművek kerülnek kalapács alá. A traktorfelhozatalt olyan neves gyártók termékei fémjelzik, mint a John Deere, a New Holland, a Rába-Steiger és a Deutz Fahr, de azoknak is érdemes szétnézni a kínálatban, akik kombájn, vetőgép vagy permetező iránt érdeklődőknek.

Tájékoztató jellegű tétellista és részletek: Ide kattintva elérhetőek!

Az élő árverés helyszíne: 8713 Kéthely, Hunyadi. u. 99. – Kristinus Borbirtok

Időpont: 2020. február 18., 11:00

A tételeket az aukció előtt személyesen is megtekinthetik február 17-én 9 és 13 óra között, illetve 18-án 8 és 10 óra közt Kéthelyen, a Malom u. 4. alatt, a Hubertus Agráripari Bt. telephelyén.

További információ és regisztrációs lehetőség:

Telefon: +36 23 200-120; +36 30 695-0566

E-mail: [email protected]

CÍMKÉK használt gép