fbpx

Középpontban a John Deere gépek!

Írta: Szerkesztőség - 2019 szeptember 28.

A Gépközvetítő Kft. alapvetően új- és demó John Deere gépek, eszközök beszerzésével- és értékesítésével foglalkozik. Minden gépünk előélete, állapota és üzemóra állása ellenőrzött és garantált. Kizárólag hivatalos John Deere márkakereskedő partnereinktől származó új, és használt gépeket kínálunk, használtgép „lerakatokból”, árverésekből, származó, kétes előéletű, esztétikailag feljavított gépek nem szerepelnek kínálatunkban!

Az új- és használt import gépeken túl kínálatunkban megtalálhatóak egyéb típusú beszámított használt gépek is, amelyek egy 100 pontos ellenőrzésen esnek át saját kaposvári szervizünkben. Az esetleges hibákat diagnosztizáljuk, kijavítjuk, és csak ezt követően kínáljuk fel az adott gépet Ügyfeleinknek, így biztosítva a hosszú távú üzemeltetési biztonságot.

Egyedileg gyártatott új rendelésű John Deere traktorok

Önnek nem szükséges a készleten lévő gépek felszereltségével kompromisszumot kötnie, állíttassa össze leendő John Deere gépét az Ön egyedi igényei szerint! Így traktorja teljes mértékben azzal a felszereltséggel érkezik, amit valóban használni szeretne, és semmi olyan “felesleges”, a gép vételárát növelő extrát nem fog tartalmazni, amire valójában nincs is szüksége.

Részletesen felmérjük Ügyfeleink igényeit, bemutatjuk az egyes géptípusok előnyeit, hátrányait, hogy Ön végül meghozhassa a legjobb döntést, és hosszú távon elégedett lehessen megvásárolt gépével. Éljen az egyedi konfigurálás előnyeivel!

Tekintse meg teljes gépkínálatunkat honlapunkon –www.gepkozvetito.hu, hívjon minket a +36 30 313 0760 telefonszámon, vagy írjon e-mailt az [email protected] e-mail címre.