Magnum CVX Széria – Tiszta Erő!

Top modell 419 lóerővel

Az új széria zászlóshajója a Magnum 370 CVX Efficient Power 419 LE maximális teljesítménnyel. A Magnum CVX jelenleg a legerősebb univerzális traktor, mely 1800 NM nyomaték leadására képes. Ennek eredményeképpen a legnagyobb teljesítményigényeket is képes kiszolgálni a szántóföldi növénytermesztésben.

Folyamatosan változó áttételű CVX váltó

Az új Magnum széria a jól bevált 8,7 literes FPT Tier4a motorral vannak szerelve, melyeknél kizárólag SCR technológiát használnak. Jelentős új opció a CVX váltó, melyet kifejezetten a Magnum szériához fejlesztettek és a CASE IH üzemében gyártják Racine-ban az Egyesült Államokban. Az új váltó 4 mechanikus tartománnyal rendelkezik, mely a nagyobb hatékonyságot hivatott szolgálni mind talajmunkában, mind szállításban. A traktor APM (automatikus teljesítményvezérlés) rendszerrel van ellátva, amely a váltó és a motor folyamtos kommunikációjának köszönhetően az optimális üzemanyagfogyasztás érdekében mindig a megfelelő fordulatszámon és áttétellel dolgozik az adott terhelésnek megfelelően. Ez a váltó még rendelkezik egy úgynevezett active stop control funkcióval, amely a traktort álló helyzetben tartja lejtőn is a fékpedál lenyomása nélkül.

Hatalmas hidraulika teljesítmény

Az új Magnum szériának hatalmas teljesítménye van mind emelőkapacitásban, mind egyéb hidraulikus funkciók területén a 228 vagy 288 liter/perc szállítási kapacitásnak köszönhetően. 6 pár elektro-hidraulikus kihelyezett szeleppel is felszerelhető a traktor és átfolyás szabályzóval, valamint időzítővel mindkét irányban. Opciósan 5 tonna emelőkapacitású fronthidraulikával is rendelhető a gép.

Nagyobb kényelem

A CASE IH mérnökei az alvázat is továbbfejlesztették, ennek köszönhetően új 5-ös kategóriájú rugózott mellső híddal szerelhetők a traktorok. Az új hátsó hídnak köszönhetően akár 2,15 m átmérőjű hátsó abroncsok is felszerelhetőek. Az újragondolt kabin a kategóriában a legcsendesebb. Opcióként bőr kárpitozás is kérhető a 69 dB(A)-es kabinba. A legújabb generációs AFS 700 érintőképernyős monitor ISOBUS kompatibilis, így a munkagépek vezérlése és az ACCUGUIDE automata kormányzás bármely GPS jel használatával is vezérelhető innen a traktor egyéb funkciói mellett.

Az idei évben több DEMO programot és szántóföldi bemutatót tervezünk, ahol megtekinthető és kipróbálható lesz az új Magnum CVX.

Agro-Békés Kft.

agro békés Case Ih GPS hidraulika Isobus magnum növénytermesztés technika traktor